Valikko Sulje

Amman jampakat mellit

Tarvikkeet:
Suklaata, esimerkiksi Fazerin sininen
Vaahtokarkkeja (jampakoita)
Strösseleitä ym. tilpehööriä

Sulata suklaa, joko hellästi vesihauteessa niin kuin kunnon ihmiset, tai herkkutuskan ollessa sietämätön, brutaalisti mikrolla. Mutta ole tarkkana, ettei suklaa pala ja hyvät herkut mene traagisesti hukkaan.

Dippaa vaahtokarkin pää sulaan suklaaseen. Huom! vaahtokarkkien jampakkuus eli jämäkkyys on onnistumisen kannalta tärkeää. Liian pitkulainen ja pehmeä vaahtokarkki on vaikea saada pysymään pystyssä kuivatuksen ajan. Suosi siis matalia ja jampakoita malleja.

Dippaa vaahtokarkki heti suklaassa kastelun jälkeen valitsemiisi strösseleihin, nonparelleihin tai muihin koristuksiin ja anna kuivua. Jos haluat lisätä överiysastetta, tee tuplasuklaaversio, eli dippaa vaahtis vuorotellen vaaleaan ja tummaan suklaaseen.