Amman jampakat mellit

Reseptit

Tarvikkeet:
Suklaata, esimerkiksi Fazerin sininen
Vaahtokarkkeja (jampakoita)
Strösseleitä ym. tilpehööriä

Sulata suklaa, joko hellästi vesihauteessa niin kuin kunnon ihmiset, tai herkkutuskan ollessa sietämätön, brutaalisti mikrolla. Mutta ole tarkkana, ettei suklaa pala ja hyvät herkut mene traagisesti hukkaan.

Dippaa vaahtokarkin pää sulaan suklaaseen. Huom! vaahtokarkkien jampakkuus eli jämäkkyys on onnistumisen kannalta tärkeää. Liian pitkulainen ja pehmeä vaahtokarkki on vaikea saada pysymään pystyssä kuivatuksen ajan. Suosi siis matalia ja jampakoita malleja.

Dippaa vaahtokarkki heti suklaassa kastelun jälkeen valitsemiisi strösseleihin, nonparelleihin tai muihin koristuksiin ja anna kuivua. Jos haluat lisätä överiysastetta, tee tuplasuklaaversio, eli dippaa vaahtis vuorotellen vaaleaan ja tummaan suklaaseen.

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.