Valikko Sulje

Antaa rattaiden pyöriä!

Luotettava ja ammattitaitoinen isännöitsijä vastaa siitä, että taloyhtiön arki rullaa, pyörät pyörii ja rattaat on rasvattu. Me huolehdimme omaisuudestasi, Ilja Knuutinen muistuttaa.

Olipa kyse taloyhtiön hallinnosta, taloudesta tai teknisistä hankkeista, isännöitsijä pitää huolta siitä, että asiat sujuvat. Kun isännöitsijä pitää pyörät pyörimässä ja rattaat rasvattuna, asukas voi keskittyä siihen tärkeimpään eli asumiseen ja elämiseen.

Luotettava ja ammattitaitoinen isännöinti tuo sujuvuutta arkeen. Taloyhtiöiden asukkaat ja päättäjät edustavat eri ikäryhmiä ja ammattialoja, mutta kaikkia yhdistää oma arki kiireineen ja askareineen. Isännöitsijä on luotettava kumppani, joka kulkee vierellä kaikissa taloyhtiön asioissa ja hallinnossa.
– Toimintamme alusta asti meille on ollut erityisen tärkeää positiivisen palvelun asenne. Olemmekin saaneet asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta palautetta siitä, että olemme helposti lähestyttäviä ja meille on mukava soittaa, toimitusjohtaja Ilja Knuutinen kertoo.
Hän kannustaakin asukkaita olemaan rohkeasti yhteydessä aina kun kysyttävää ilmenee. Mahdollisiin ongelmiin löydetään kyllä yhdessä ratkaisut.

Kävelevä tietotoimisto

Iljan Isännöintikeskuksen ammattilaisilla on hallussaan runsaasti tietotaitoa, johon nojata.
– Kiinteistöjen hallinnassa tulee vastaan monenlaisia tilanteita. Olemmekin vähän kuin kävelevä tietotoimisto, sillä meillä on osaamista ja käytännön kokemusta monelta alalta.
Olipa kyse talouden hoidosta, korjaushankkeiden suunnittelusta ja läpiviennistä tai vaikka sähköautojen latausmahdollisuuksien järjestämisestä, isännöitsijän puoleen kannattaa kääntyä.
– Isännöitsijän tehtävä on kulkea taloyhtiön asioissa ja hallinnassa rinnalla. Yhteistyössä hallituksen ja asukkaiden kanssa päästään parhaaseen lopputulokseen. Huolehdimme niin taloyhtiöiden hallintoon, talouteen kuin teknisiin asioihinkin liittyvistä kysymyksistä.

Huolehdimme omaisuudestasi

Oma koti on paitsi rakas myös useimpien mittavin omaisuus. Siksi on tärkeää, että isännöinti on osaavissa ja luotettavissa käsissä.
– Vähän samaan tapaan kuin viemme lapset päiväkotiin ammattilaisten hoitoon, me toimimme kiinteistöjen kanssa. Anna siis meidän huolehtia sinun omaisuudestasi.

Iljan Isännöintikeskus Oy

Ilja Knuutinen puh. 045 231 7151
Puijonkatu 27, 70110 Kuopio
Pekka Ryhänen puh. 040 760 2522
Riistakatu 7, 74100 Iisalmi
ma – pe klo 9 – 15
info@iljanisannointikeskus.fi
www.iljanisannointikeskus.fi