Valikko Sulje

Apteekista saa monipuolista tukea hyvinvointiin

Kuopion Uudesta Apteekista löytyy monipuolinen valikoima kosmetiikkaa sekä kotimaisilta että ulkomaisilta suosikkimerkeiltä, Hannele Taattola kertoo.

Kauppakeskus Kolmisopessa sijaitsevalla Kuopion Uudella Apteekilla on useita vahvuuksia, sanoo apteekkari Hannele Taattola.

– Meille on helppo tulla, olemme avoinna viikonloppuisinkin ja henkilökuntaa on riittävästi. Meillä on hyvin laaja valikoima paitsi lääkkeitä myös kosmetiikkaa ja terveydenhoidon tuotteita.

Apteekin yhteydessä toimii myös suosittu Apteekkihoitola Aamu, joka tarjoaa muun muassa rentouttavia hierontoja ja kosmetologin palveluita.

– Hoitola mahdollistaa monenlaiset hyvinvointia tukevat palvelut. Esimerkiksi lähitulevaisuudessa meillä työskentelee koulutettu jalkahoitaja, jonka hoitoja on mahdollista käyttää palvelusetelillä.

Kosmetologi Mirja Laitinen ottaa asiakkaita vastaan Apteekkihoitola Aamussa. Apteekkari istahti hoitotuoliin kuvausta varten.

Todellista ammattitaitoa

Ison apteekin etu on myös se, että työntekijätkin voivat erikoistua omiin kiinnostuksen kohteisiinsa. Apteekilla on muun muassa omat kosmetiikka- ja markkinointitiiminsä. Taattolan mukaan työn ohessa kouluttautumiseen satsaamalla apteekki pystyy palvelemaan kaikenlaisia asiakkaita kaikissa tarpeissa.

– Apteekin palvelun peruspilareina ovat koulutetut farmaseutit, joilta saa aina faktatietoon pohjautuvaa apua ja opastusta. Viime kädessä työntekijöiden hyvinvointi ja työssä viihtyminen välittyvät asiakkaiden saamaan palveluun. Positiivinen ote onkin näkynyt kasvavissa asiakasmäärissä, kertoo vuodesta 2020 apteekkarina toiminut Hannele Taattola.

– Tämä on mielenkiintoista työtä, jossa pääsee auttamaan ihmisiä. Myönteistä asiakaspalautetta on siksi aina mukava saada.

Perusvoiteet ja hellävaraiset pesunesteet sopivat erityisesti herkälle iholle. Kuopion Uudesta Apteekista saat opastusta ja neuvoja oikeiden tuotteiden valintaan.

Kuopion Uusi Apteekki

Kauppakeskus Kolmisoppi
Kolmisopentie 3, 70780 Kuopio
puh. 017 264 8100
ma–pe 9–20, la 9–18, su 11–17
kuopionuusiapteekki@apteekit.net
kuopionuusiapteekki.fi