Valikko Sulje

Apua vaivaan kuin vaivaan

Vesan Huollosta löytyy apu kotikylmiöistä imureihin. Markku Veijalaisen avaamasta paketista tuli Snellmaninkadulle korjattavaksi kahvinkeitin Nilsiän suunnalta.

Vesan Huolto Oy:llä on hommia riittänyt läpi vuosikymmenten; olipa sitten korona, lama tai nousukausi. Kohta 55-vuotias perheyritys palvelee laajalla osaamisella asiakkaitaan Kuopion Snellmaninkadulla ja ympäri maakuntaa.
– Työmäärät ovat vuosien saatossa pysyneet samoina. Nyt korjauksia on ollut jopa enemmän. Ihmiset ovat koronan takia olleet enemmän kotona käyttämässä koneita ja laitteita, toteaa toimitusjohtaja Markku Veijalainen.
Kodinkoneista ja laitteista Vesan Huoltoa työllistävät eniten ns. ”valkoinen linja” eli pyykin- ja astianpesukoneet, kuivausrummut sekä liedet ja uunit. Myös laitosten pesukoneet ja tiskarit kaipaavat jatkuvasti kunnostusta.
Vesan Huollolla on myös erikoisosaamista. Lääkinnällisten laitteiden huoltoa tarvitsevat sairaalat, lääkärikeskukset ja hammaslääkärit eri puolilla itäistä Suomea.
Huollettavaa tulee postin mukana myös Snellmaninkadulle, jossa myös asioidaan ahkerasti. Varaosia käydään ostamassa ja imurinpussit löytävät uuden osoitteen.
– Tämä on hyvä ja tuttu paikka tulla tekemään pieniä ostoksia keskustassa. Meiltä löytyy apu vaivaan kuin vaivaan kotikylmiöistä pölynimureihin, kiteyttää Veijalainen.
Kesää ajatellen Veijalainen antaa pari vinkkiä. Lämpöpumput mökeille ja pakastimet marjakautta varten kannattaa ajoissa hoitaa kuntoon ennen kesän sesonkeja.

Vesan Huolto Oy

Snellmaninkatu 16, 70100 KUOPIO
ma – pe 8 – 16.30
Puh. 017 261 6186
info@vesanhuolto.fi
huolto@vesanhuolto.fi
www.vesanhuolto.fi