Valikko Sulje

Asianajotoimisto ajan hermolla

Lakiasioissa asiantuntijan apuun kannattaa kääntyä ennakoiden ja matalalla kynnyksellä, Arttu Keski-Orvola ja Emilia Vuolle muistuttavat.

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola Oy tarjoaa ammattitaitoista ja monipuolista asianajopalvelua elämän eri tilanteissa.

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola Oy tarjoaa ammattitaitoista ja monipuolista asianajopalvelua elämän eri tilanteissa.
Luotettavuus, ihmisläheisyys ja asiantuntevuus ovat sanoja, jotka kuvaavat hyvin Asianajotoimisto Ari Keski-Orvolan toimintatapaa.
– Olemme helposti lähestyttävä asianajotoimisto, aina ihmisen tasalla, olipa hoidettava asia mikä tahansa, asianajajat Arttu Keski-Orvola ja Emilia Vuolle kertovat.
Jo vuodesta 1985 toiminut toimisto on yhdistelmä perinteikkyyttä ja modernia osaamista. Asianajajat ja koko henkilökunta tuntevat toimialansa kuin omat taskunsa, unohtamatta osaamisen jatkuvaa päivittämistä ja ajan hermolla pysymistä.

Monipuoliset lakipalvelut

Asianajotoimiston monipuolisiin palveluihin kuuluvat perhe- ja perintöoikeuden alalta muun muassa ositus-ja avioehtosopimukset, lasten huolto-, tapaamisoikeus- ja elatusasiat sekä perukirjat ja perinnönjaot.
– Riitatilanteissa toimin hakemuksesta myös oikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja -jakajana, Vuolle kertoo.
– Toinen toimistomme keskeinen painopistealue on rikosoikeus. Teemme muun muassa tiivistä yhteistyötä rikosuhripäivystyksen kanssa, Keski-Orvola lisää.
Asianajajat muistuttavat, että lainopillisissa kysymyksissä yhteyttä kannattaa ottaa matalalla kynnyksellä. Ennakointi kannattaa.
– Yhteydenottoa ei kannata turhaan arkailla. Ensiksi selvitetään asiakkaan asia ja tilanne, ennen kuin tehdään jatkosuunnitelmia, millaiselle lainopilliselle palvelulle on tarvetta. Luottamuksellisuus ja yksilöllinen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä.

Asianajotoimisto Ari Keski-Orvola Oy

Vuorikatu 44, 70100 Kuopio
ma – pe 8.30 – 15.30, sop. mukaan
puh. 017 261 4444
asianajotsto@keski-orvola.fi, www.keski-orvola.fi