Valikko Sulje

Carlsonin kautta kevääseen

Tervetuloa tutustumaan kevään pyörävalikoimaan, Carlsonin urheilu- ja eräosasto toivottaa.

Pitkän talven jälkeen kevät tulee vauhdilla. Tämä näkyy myös uudistuneen tavaratalo Carlsonin kaikkien tuoteryhmien monipuolisissa valikoimissa.

Pirteitä värejä

Verkkokauppapäällikkö Carita Tuunala kertoo värien olevan tänä keväänä näkyvässä roolissa niin asusteissa kuin jalkineissakin.

– Esimerkiksi Marimekko on nyt kivan värikäs. Pirteät värit yhdistettyinä tuttuihin kuvioihin vievät kaikenikäisillä fiilikset aurinkoiselle 70-luvulle – selkeää keltaista ja lämmintä vihreää erottuvalla tavalla.

– Jalkineosastolla fuksianpunainen toistuu juhlajalkineista rentoihin ulkoilukenkiin. Laukkuvalikoima on nyt sekin todella monipuolinen ja huippumerkeiltä löytyy edustava laukku juhliin tai vaikka farkkukuosinen laukku festareille ja iltamenoihin. Nyt on todellakin mistä valita, Tuunala lisää.

Marimekko on nyt värikkäämpi kuin aikoihin.

Uudet mekot hurmaavat

Kevät on myös monien juhlien aikaa. Valmistujaiset, lakkiaiset ja muut merkkipäivät antavat erinomaisen tilaisuuden päivittää vaatekaappia.

Naisten lyhyissä juhlamekoissa ja pitsimekoissa on nyt runsaasti elegantteja ja naisellisia mekkoja. Tarjolla on uusia, monipuolisia värejä ja kuvioita, klassisesta mustasta ja valkoisesta rohkeisiin ja eläväisiin sävyihin. Ihastuttavat kuosit tuovat persoonallisuutta jokaiseen asuun.

– Materiaalivalikoima kattaa kaiken kevyistä ja ilmavista kankaista ylellisiin pitsimateriaaleihin, jotka korostavat naisellisuutta ja tyylikkyyttä, Carlsonin naisten muotiosastolta vinkataan juhlakuosia pohtiville.

Nyt on hyvä aika tutustua juhlamekkojen laajaan valikoimaan Carlsonilla.

Kevään juhla-asun kruunaavat kauniit jalkineet.

Pyöräillen kohti kesää

Kevät ei ole kuitenkaan pelkkää juhlimista, se on myös liikunnan iloa. Pyöräily jatkaa edelleen todellisena suosikkitapana kohottaa kuntoa ja taittaa näppärästi vaikka työ- ja koulumatkat. Yhä useampi hyödyntää mahdollisuuden myös työsuhdepyörään

Työsuhdepyöräetu on verovapaa luontoisetu 1200 euroon saakka vuodessa. Työnantaja voi pidättää työsuhdepolkupyörän kustannukset palkasta tai tarjota pyöräedun tai osan siitä palkan päälle.

Yleisimmin pyöräedun arvo 100 €/kk vähennetään työntekijän bruttopalkasta. Näin kokonaispalkka pysyy samana, mutta verotettava tulo ja veroprosenttisi alenee, jolloin nettopalkkasi pienenee keskimäärin vain 60 €/kk.

Carlsonin urheilu- ja eräosastolta löytyy sopiva pyörä kaikenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä työmatka sähköpyörällä, urbaani kaupunkipyöräily tai maastopyöräily Kuopion vaativissa maastoissa.

 

Tavaratalo Carlson

Haapaniemenkatu 22
70110 Kuopio
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
puh. 020 742 7040
carlson.fi