Valikko Sulje

Data Group apuna yritysten arjessa

Timo Kuivalainen (oik.), Joonas Katainen ja muu Data Group Kuopion väki haluaa olla aktiivisesti mukana ja IT-apuna kuopiolaisten yritysten arjessa ja liiketoiminnassa.

Data Group haluaa olla apuna ja tukena kuopiolaisten arjessa olipa kyse yritysten liiketoiminnasta tai urheiluseurojen menestymisestä. Data Group Kuopion toimintaa ohjaavat yrityksen arvot; kumppanuus, rohkeus ja läsnäolo.

Myyntijohtaja Timo Kuivalainen Data Groupilta korostaa, että asiakkaat on hoidettava hyvin. He ovat kuin perheenjäseniä.

– Haluamme olla läsnä yritysten liiketoiminnassa tässä ja nyt; IT-henkilönä ja -kasvona. Emme tee kaikkea etänä vaan menemme myös paikalle, joten Data Groupin autot kiertävät aktiivisesti Kuopiossa.

Data Group haluaa bisnesten ohella olla aktiivisesti mukana myös Kuopion urheiluelämässä. Yritys on useiden pääsarjaseurojen tukena.

– Yritämme luoda yhteishenkeä kuopiolaisiin urheiluseuroihin ja yrityksiin. On kaikkien etu, että paikkakunta menestyy.

Yritysten tietoturva kuntoon

Kuivalainen toivoo, että talouden rattaat lähtisivät taas pyörimään ja yritykset uskaltaisivat taas investoida. Nyt keskiössä ovat tietoturva-asiat. Yritys tarjoaa turvaratkaisuja ja koulutusta. Usein tietoturvan heikoin lenkki löytyy näppäinten äärestä.

– Tietoturva on halvempi hoitaa etukäteen eli ennen kuin vahinkoja sattuu. Aika monesti yritysten tietoturva-asioihin ei ole panostettu riittävällä laajuudella ja vakavuudella, vaikka tietoturvahyökkäykset ovat lisääntyneet.

Data Group on tämän vuoksi itse viime aikoina satsannut järjestelmiensä ja konesalinsa tietoturvaan. Lisäksi se voi tarjota turvallista verkkoa yritysasiakkailleen Kuopion alueella.

Data Group on täyden palvelun IT-talo, jonka palveluksessa on nykyisin 11 henkilöä Kuopiossa. Data Groupilla on Kuopion Tehdaskadulla myymälä, josta löytyvät kaikki tarvittavat IT-laitteet, Microsoftin 365-tuoteperheen järjestelmät ja ohjelmat, tietoturva- ja huoltopalvelut.

Data Group Kuopio
Tehdaskatu 16, 70620 Kuopio
ma – pe 8 – 16
puh. 017 265 2111
myynti@dgk.fi, datagroup.fi/kuopio