Valikko Sulje

Data Groupin myymälä uudistui

Mitä meillä ei ole, sitä ei tarvita, toteavat Toni Hyvärinen ja Joonas Katainen.

Yritys tunnetaan ennen kaikkea luotettavana yritysten IT-kumppanina, mutta Saaristokadulta löytyy myös kivijalkamyymälä, joka palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaitakin.

Maaliskuussa myymälävastaavana aloittanut Toni Hyvärinen kertoo, että myymälä on saanut kevättalven aikana uuden ilmeen.
– Olemme järjestäneet myymälää entistä selkeämmäksi ja yleisilmeeltään tuoreeksi, niin että asiakkaiden ja myyjien on mahdollisimman helppo löytää tarvitsemansa.
Esillä on myös aiempaa enemmän uutuuksia ja esittelymalleja, joita asiakas pääsee kokeilemaan.
– Esittelymallit ovat viimeisimpiä uutuuksia ja ne vaihtuvat teeman mukaan. Tämä suunnittelutyö on meillä käynnissä parhaillaan laitevalmistajan kanssa, joten kannattaa myös seurata sosiaalisen median kanaviamme, jossa tiedotamme, mitä milloinkin on luvassa.

Vahvuutena valikoimat

Data Groupin ehdottomana vahvuutena Hyvärinen näkee monipuoliset valikoimat sekä asiantuntevan palvelun.
– Meiltä löytyy monipuolinen valikoima esimerkiksi verkkotuotteita suoraan hyllystä ja loputkin saadaan yleensä päivän varoajalla. Hyllystä löytyy myös erikoisempaakin tavaraa, jos joku vaikka harrastaa koneiden kasaamista tai tarvitsee vanhempaan kalustoon osia, meiltä sellainen saattaa hyvinkin löytyä.
Toinen keskeinen asia on hyvä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Saman katon alla on osaamista niin myynnin, tuen kuin laitehuollonkin saralla, joten asiakkaiden ongelmiin löytyvät kyllä ratkaisut.
– Ennen kaikkea toiminnan lähtökohta on, että haluamme auttaa asiakasta ja myydä hänelle sitä, mitä hän oikeasti tarvitsee.

Data Group yrityksenä
• Liikevaihto: 2.5me (2020)
• Tukipalveluasiakkaita: +150 yritystä
• Työntekijöitä: 19
• Toiminta-alue: Pohjois-Savo ja Kainuu
• Yrityksen palvelut: M365 ympäristön ympärille rakennetut palvelukokonaisuudet, IT-ympäristön hallinta ja tuki, verkkoratkaisut, varmistus, tietoturva ja IT-koulutuspalvelut

Data Group Kuopio

Saaristokatu 5, 70620 Kuopio
ma – pe 8 – 16
puh. 017 265 2111,
myynti@dgk.fi
www.dgk.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa