Valikko Sulje

DG Ylläpitopalvelu torjuu tietomurtoja

Ylläpitoryhmä toiminnassa eli järjestelmäasiantuntijat Mika Laakkonen (vas.), Timo Heiskanen ja Janne Tuomainen.

Tietoturva suojaa yrityksen it-toiminnan ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden. Data Groupin Ylläpitopalvelu vastaa siitä, että asiakkaan työasemat ja palvelimet ovat ajan tasalla, ongelmia ja tarpeita ennakoidaan ja mahdollisiin vikatilanteisiin reagoidaan nopeasti.

Natoon liittymisen jälkeen tietoturvahyökkäykset suomalaisiin yrityksiin ovat kasvaneet merkittävästi. Tietomurtojen kiristyshaittaohjelmat pyrkivät usein myös salaamaan tai tuhoamaan palvelimet. Myös salaamaton sähköpostiliikenne ja matkapuhelimet ovat tietoturvahaaste.

Haasteita on paljon. DG Ylläpitopalvelu tuo tietoturvaa käytännön tasolle asiakasyrityksen laiteympäristön ja tarpeiden mukaan, Data Group Kuopion myyntijohtaja Timo Kuivalainen esittelee.

Sopimukseen kuuluvat esimerkiksi asennukset, päivitykset, tarkastukset, valvonta, raportointi, varmuuskopiointi, dokmentointi, tietoturva, koulutus ja kehitys. Asiointi tapahtuu aina henkilökohtaisesti paikallisten, helposti tavoitettavien asiantuntijoiden kanssa.

Laitteet, niiden asetukset ja sovellukset voidaan asettaa asentumaan ja päivittymään automaattisesti. Säännöllisillä päivityksillä pystytään suojautumaan valtaosalta tietoturvauhista. Laitteiden tilaa voidaan seurata keskitetysti ja vikoja sekä tietojen menetyksiä voidaan ennaltaehkäistä.

– Asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä luotettavaan, joustavaan, osaavaan ja hyödylliseen palveluumme.

Data Group Kuopio

Tehdaskatu 16 , 70620 Kuopio
puh. 017 265 2111
ma – pe 8 – 16
myynti@dgk.fi
datagroup.fi