Valikko Sulje

Elämykselliset juhla- ja kokouspalvelut

Lapland Hotelsin väki ja monipuoliset juhlatilat ovat valmiina kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tämä tiimi hoitaa kaiken valmiiksi: vasemmalta hotellinjohtaja Miia Siltala, Gallá Kitchen & Barin ravintolapäällikkö Teemu Kurikka, hotellipäällikkö Mari Vartiainen ja myyntikoordinaattori Jenni Raatikainen, myyntipäällikkö Elena Chiksoeva sekä keittiöpäällikkö Janne Tirri.

Lapin tunnelmaan vievät tunnelmalliset tilat ja aidot pohjoisen maut tekevät Lapland Hotels Kuopiosta kaikenlaisille juhlille ja kokouksille sopivan elämyksellisen kohteen. Kaikki tilaisuudet suunnittelee joustavasti ja yksilöllisesti hotellin oma myyntipalvelu.

Elämykselliset juhla- ja kokouspalvelut ovat tulleet muutamassa vuodessa todella suosituiksi niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin. Kokouksia, koulutustilaisuuksia ja muita yritystapahtumia pidetään nykyään kaikkina päivinä.

Lapland Hotelsille tullaan paljon myös kaveri- tai sukulaisporukalla istumaan iltaa ja nauttimaan pohjoisen makumaailmasta. Erityistoiveet otetaan huomioon kaikenkokoisilla ryhmillä, talon oma myyntipalvelu räätälöi palvelut toiveiden mukaisesti erityisruokavalioista ohjelmanumeroihin asti.

Aamukokouksista iltajuhliin

– Saman katon alta löytyy kaikki, majoituksesta juhlatilaan ja kattaviin ruokapalveluihin. Kun juhlaväkeä tulee eri puolilta Suomea, on myös keskeinen sijaintimme ydinkeskustassa vahva valtti. Meiltä on lyhyt matka teatteriin ja konsertteihin ja mielellämme aikataulutamme ruokailut ryhmän oman ohjelman aikataulujen mukaisesti. Me huolehdimme, että kokonaisuus toimii joustavasti, Miia Siltala lupaa.

Aamukokous yhdistettynä Laplands Hotelsin maankuuluun aamupalaan on yrityksille erittäin toimiva kokonaisuus.

– Tilaukset ja suunnittelu onnistuvat helposti oman myyntipalvelumme kautta. Meille on myös helppo tulla paikan päälle valitsemaan sopivat tilat ja tarjoilut, hotellinjohtaja Siltala kertoo.

Tilat taipuvat moneksi

Lapland Hotelsin monikäyttöiset ja muokattavat tilat taipuvat monenlaiseen tunnelmaan rennosta juhlasta kokoukseen.

Kirnussa onnistuvat vaivattomasti tarjoilut isommallekin ryhmälle, olipa kyseessä kokouskahvit, aamupalatarjoilu tai noutopöytä. Kokous tai perhejuhlat, pohjoisen makumaailma on kaikessa tarjoilussa mukana. Tilavaan ja monikäyttöiseen, Lapin mystiikkaa henkivään Kirnuun mahtuvat isommankin ryhmän juhlat. Tilaussauna Kuulea taas on oiva valinta tavallista parempaan saunailtaan tarjoiluineen.

Modernit pohjoisen maut

Gallá Kitchen & Barin ravintolapäällikkö Teemu Kurikka kertoo ruokatuotteen olevan olennainen osa hotellin tapahtumapalveluja.

Keittiömestari Janne Tirri on paitsi huippukokki, myös pitkän linjan kalamies. Niinpä Gallá Kitchen & Bar onkin vuoden 2023 kuopiolainen kalaravintola.

Janne Tirri loihtii myös loistavia kasvisannoksia, eli huippumakuja on luvassa aitoon Lapin tyyliin klassisia poro- ja muita liha-annoksia unohtamatta.

Aitoja makuja on tarjolla aamusta iltaan, viikon kaikkina päivinä, Teemu Kurikka kertoo.

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh. 017 552 8800
www.laplandhotels.com/kuopio

Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com

Gallá Kitchen & Bar
puh. 017 552 8803
www.kitchengalla.fi