Valikko Sulje

Gallá Kitchen & Bar kutsuu terassikesään

Terassilla nautitaan hyvästä palvelusta, maukkaista ruoka-annoksista, raikkaista juomista ja kesästä!

Lapland Hotels on Kuopio-matkailijan luottohotelli

Lapland Hotels Kuopio tarjoaa korkeatasoisen majoituksen lisäksi myös monipuolisia juhla- ja kokoustiloja sekä ravintolan palvelut huippuluokan aamupalasta elämykselliseen yllätysmenuun.

Gallá Kitchen & Bar on muutamassa vuodessa noussut Suomen parhaiden ravintoloiden valiojoukkoon. Keittiön loihtimat yllätysmenut ja herkulliset aamupalakattaukset ovat saaneet niin kuopiolaisten kuin matkailijoidenkin vankkumattoman suosion. Ravintolapäällikkö Teemu Kurikka kertoo Gallán kesäkuulumisista. Kesästä nautitaan niin salin puolella kuin ennen kaikkea terasseillakin, Lounge-baarissa drinkkien ja pikkunaposteltavan merkeissä ja Gallàssa taas aamupalasta aina illan á la carteen asti.
– Päivitetyltä kesälistaltamme löytyy tuttuja, perinteisiä bistroannoksia mutta myös maukkaita uutuuksia. Yllätysmenumme uudistuu juhannuksen jälkeen ja viiden ruokalajin kattauksessa on luvassa jälleen huippumakuja pohjoisesta maailman laadukkaimpia raaka-aineita hyödyntäen. Aukioloaikamme on sovitettu kesään sopiviksi eli olemme auki juhannuksenakin ja heinäkuussa myös sunnuntaisin. Kuopion kesä on tapahtumia täynnä ja monet festarivieraat majoittuvat meillä tai hyödyntävät muutoin keittiömme antimia.
Kesän aikataulut onkin muokattu joustaviksi tapahtumavieraita ajatellen. Viinijuhlien ja Kuopiorockin aikana aukioloajat ovat laajemmat, joten ennen alueelle lähtöä ehtii syödä hyvin.
– Avaamme klo 15 joten iltaan voi varautua vaikkapa yllätysmenun tai laadukkaan burgerin merkeissä. Tapahtumavieraita ajatellen heinäkuussa sunnuntain aamupalakin on kello 12 asti tarjolla, Kurikka vinkkaa.

Laatumajoitusta kesähinnoi

Kuluvasta kesästä on tulossa kotimaan matkailussa ennätysvilkas. Lapland Hotels -ketju tarjoaa kesämatkailijalle huippuluokan majoitusta koko Suomen pituudelta. Lapland Hotels Kuopion hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo kesäloman majoittumisen onnistuvan kustannustehokkaasti.
– Majoittuminen onnistuu meillä joustavasti kesähinnoin ja Lapventure-passilla säästöä tulee vielä lisää. Kun yöpyy ketjumme hotelleissa viisi yötä 10.6 – 21.8. välisenä aikana, saa kuudennen yöpymisen maksutta. Passin saa ensimmäisen yöpymisen yhteydessä. Toinen hyvä vinkki on Lapland Hotels Club, johon on helppo liittyä verkkosivuillamme ja liittyminen ei maksa mitään. Työmatkaajille jäsenyys kannattaa ehdottomasti, pistekertymiä voi käyttää heti yöpymisen yhteydessä hotellin palveluihin, kuten huoneluokan korotuksiin. Jäsenedut ovat hyödynnettävissä kaikissa ketjun hotelleissa etelästä pohjoiseen.

Tilat juhliin ja kokouksiin

Nyt on hyvä aika ennakoida myös loppukesän ja syksyn kokouksia, koulutuksia ja juhlia. Lapland Hotels Kuopion upeat kokoustilat soveltuvat monenlaisiin kokouksiin ja juhliin. Keittiöpäällikön loihtimat menut suunnitellaan räätälöidysti kunkin tilaisuuden luonteen mukaan. Lapland Hotelsilla onnistuvat kokoukset, cocktail-tilaisuudet, illanvietot saunatilassa, karonkat sekä muut perhejuhlat häistä syntymäpäiviin.
– Kokous- ja juhlatilojemme varausaste on varsin hyvä, joten suosittelen varaamaan tilat hyvissä ajoin. Monipuolisuutta ja muokattavuutta löytyy ja kaikissa tiloissamme on aitoa Lapin tunnelmaa, jota korostavat keittiön antimet. Meiltä löytyy kuusi erilaista kokous- ja juhlatilaa tilaussaunan 12 hengen kabinetista Kuuleasta jopa 120 hengen juhlatila Kirnuun, eli valinnanvaraa löytyy pienen porukan saunaillasta ison organisaation tilaisuuteen.
Ruokailu onnistuu joustavasti tilaisuuden yhteydessä joko kokoustilassa, kokouskerroksessa ja/tai Gallássa. Olipa kyseessä millainen tilaisuus tahansa, on tarjolla aitoja Lapin makuja suoraan omasta keittiöstä, paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.
– Varaus onnistuu helposti oman myyntipalvelumme kautta ja tiloihin voi tulla tutustumaan hyvissä ajoin jo etukäteen, hotellinjohtaja Miia Siltala muistuttaa.

Ravintolapäällikkö Teemu Kurikka vastaa Gallá Kitchen & Barin kokonaisuudesta, keittiö on keittiöpäällikkö Samu Häkkilän ja kuvassa näkyvän vuoropäällikkö Jessen valtakuntaa.

Gallán keittiön annoksissa yhdistyvät Lapin maut ja paikalliset raaka-aineet.

Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32
70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh 017 552 8800
www.laplandhotels.com/kuopio
Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com
Gallá Kitchen & Bar
puh 017 552 8803
www.kitchengalla.fi