Valikko Sulje

Hautakivi on hyvä hankkia talvella

Erilaisilla pronssikoristeilla voidaan tuoda esille vaikkapa vainajalle tärkeitä harrastuksia, Sari Kämäräinen kertoo.

 Vaikka talviaikaan hautakiviä ei pystytetä, ovat talvikuukaudet erinomainen ajankohta valita ja tilata kivi jo valmiiksi. Näin läheisen viimeinen leposija päästään viimeistelemään heti keväällä.
– Työmme täällä painottuu voimakkaasti kevään ja kesän kuukausiin, jolloin toimitusajat ovat pidemmät. Talvella on aikaa miettiä ja pohtia valintaa rauhassa. Ja kun kivi on tilattu jo valmiiksi, se päästään asentamaan keväällä heti sään salliessa. Monelle esimerkiksi äitienpäivä tai juhannus on sellainen merkkipäivä, jolloin toivotaan kiven tai kaiverruksen olevan valmis. Silloin liikenteessä kannattaa olla ajoissa, Sari Kämäräinen kertoo.
Hautakivissä valittavina on monenlaisia malleja ja materiaaleja. Kivipaja Sari Kämäräisellä hautakivet työstetään käsin, joten tilauksesta kiven valmistumiseen menee oma aikansa.
Talvella tilattuihin töihin annamme talvietuuksia, joten senkin vuoksi tilaus kannattaa tehdä ennen kevättä, Kämäräinen vinkkaa.

Tutustu vaihtoehtoihin myyntigalleriassa

Kivipaja Sari Kämäräisen uusi toimisto ja myyntigalleria avautui syksyllä Siunauskappelintielle, aivan Ison hautausmaan kupeeseen.
– Meille voi pistäytyä sisälle tutustumaan erilaisiin kivimalleihin ja pronssikoristeisiin, näin valintojen tekeminen on helpompaa. Myynnissä on myös erilaisia kivilyhtyjä, jotka sopivat paitsi haudoille myös kotipihaan koristeeksi.

Kivilyhdyt sopivat niin haudalle kuin vaikka omaa pihaa koristamaan.

Kivipaja Sari Kämäräinen

Siunauskappelintie 2
(käynti takapihalta), 70110 Kuopio
puh. 050 575 0004
myynti@kivipajasarik.fi
www.kivipajasarik.fi