Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hei kaikki ihanat Ladyt!

Kesä Kuopiossa, NYT, Pukeutuminen ja muoti

Leea Kuoppa toivottaa tervetulleeksi sovittamaan upeita ranta-asuja.

Aluspukeutumisen erikoisliike Lady Royal on kuopiolainen 35-vuotias perheyritys, joka on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja vaihtuvista valikoimistaan.
– Kaunis ja miellyttävä alusvaate tuo naiseutta, itsetuntoa ja hyvää oloa. Vartaloita ja muotoja on hyvin erilaisia, joten kaikki liivit eivät sovi kaikille, mutta jokaiselle naiselle löytyy varmasti juuri ne oikeat ja hyvin istuvat liivit, yrittäjä Leea Kuoppa kertoo.

Tämä kesän liiveissä on väriä ja kuviota

Tämän kesän liivit ovat iloisen värikkäitä sekä kuviointi niissä on runsasta. Tarjolla on myös perinteisiä sileitä ja ihonvärisiä rintaliivejä, jotka ovat erinomaisia T-paitaliivejä.
– Sopivan kokoiset ja hyvin istuvat liivit ovat helppo pukea ja ne tuntuvat miellyttävälle ja pitää pitkän päivän, sillä ne eivät ”hierrä eikä kierrä”, Leea Kuoppa opastaa.
– Ja ennen kaikkea, laadukkaat rintaliivit ovat parasta vastinetta rahoillesi!
– Liivien ikää ja kestävyyttä voit pidentää niiden oikealla hoidolla. Liivit kannattaa pestä usein ja hellävaraisesti miedolla pesuaineella.
Lady Royalin rantavaate ja uima-asuvalikoimista löytyy jokaiselle jotakin; rohkeasta konservatiiviseen.
Myymälän valikoimista löydät myös sukat, sukkahousut ja yöasut.
– Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja myymälöihimme, jotka sijaitsevat Kuopiossa kauppakeskus H-talossa ja kauppakeskus Matkuksessa sekä Jyväskylän Seppälässä, Leea Kuoppa vinkkaa.

p
Lady Royal

H-talo
Kauppakatu 32, Kuopio
puh. 017 263 1460
ma – pe 10 – 18
la 10 – 15
www.ladyroyal.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.