Valikko Sulje

Helppoa asiointia myös remontin aikana

Apteekkimme palvelee kaikkia asiakkaita. Niin kaupunkilaiset kuin ulkopaikkakuntalaisetkin ovat lämpimästi tervetulleita asioimaan Puijon apteekkiin, vaikkei muuta asiaa KYSille olisikaan, apteekkari Jukka Väätäinen kertoo.

KYSissä sijaitsevassa Puijon Apteekissa tehdään tilaremonttia heinä- ja elokuun aikana, jolloin apteekin sisätilat ovat poikkeuksellisesti suljettuina. Asiakkaat ovat kuitenkin edelleen tervetulleita apteekkiin, mutta asiointi tapahtuu ainoastaan palvelutiskiperiaatteella, varsinaisten apteekkitilojen ulkopuolella, KYSin pääaulassa.

– Apteekin sisälle ei valitettavasti pääse asioimaan, joten käsikauppaostokset kannattaa miettiä etukäteen, jolloin apteekin henkilökunta voi noutaa ne asiakkaille apteekin puolelta.

– Reseptiasiakkaita palvelemme normaaliin tapaan, mutta hieman pienemmässä mittakaavassa eli vain kahdella reseptien vastaanottopisteellä normaalin viiden sijasta. Tällöin kannattaa varata mukaan hieman kärsivällisyyttä, apteekkari Jukka Väätäinen ohjeistaa.

– Mutta remontti ei kestä kauan, joten toivon mukaan palvelemme asiakkaitamme jälleen normaalisti viimeistään syyskuun alusta lähtien.

Kattava lääkevarasto

Puijon Apteekin lääkevarasto on asiakaslähtöisesti suunniteltu. Lääkevarasto on KYSin potilaiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin rakennettu ja sovitettu.

– KYSin lääkärien määräämät lääkkeet löytyvät pääosin varastoistamme. Jos lääkettä ei sillä hetkellä olekaan saatavilla, se saadaan tilattua apteekkiin jopa saman päivän aikana, mutta korkeintaan yhden vuorokauden viiveellä. Ja kannattaa muistaa meidän laaja kosmetiikkavalikoimamme, luonnon kosmetiikasta lähtien!

 

Puijon Apteekki

KYS:n pääaula
Puijonlaaksontie 2 A, 70210 KUOPIO
puh. 029 340 0290
Heinäkuussa:
ma – pe 9 -16.30 , la – su suljettu
puijonapteekki@apteekit.net
www.puijonapteekki.fi