Valikko Sulje

Herkkuhetkiä kunnon kotiruoalla

Teemme molemmat parhaamme, että seniorit saavat laadukkaat ateriat, Sami Helin ja Pia Tiilikainen lupaavat.

Pian Herkkuhetki tunnetaan maistuvasta kotiruoastaan. Lounas on niin työssäkäyvien kuin seniorienkin suosiossa. Sujuva yhteistyö Kunnon Kotiruoka -ruokapalvelun kanssa takaa samoja laatumakuja myös kotiin toimitettuna.

Kunnon Kotiruoka toimittaa tilauksesta viikon ateriat kotiin halutulla rytmillä, 1-3 kertaa viikossa. Kyseessä on täysimittainen ateriapalvelu, ei vain lounasravintolan kotiinkuljetus.

Maistuvalla ruoalla virtaa viikkoon

Yrittäjä Sami Helin perusti ikäihmisille suunnatun ruokapalvelun kuusi vuotta sitten ja nykyään palvelun piiriin kuuluu lähes 70 asiakasta Kuopion, Vuorelan ja Toivalan alueilla.

– Ravinto on ikäihmisille elämänlaadun ja omatoimisen asumisen kulmakivi. Monen vanhuksen yleiskunto kohentuu, kun ruoan ravinteikkuus paranee ja ateriarytmi on säännöllinen, Sami kertoo.

Ruokapalvelu on tärkeä myös omaisille, sen avulla vanhuksen elämää tuetaan muutenkin. Tuttu kuljettaja käy useamman kerran viikossa viemässä ruokaa, samalla vaihdetaan kuulumiset ja havainnoidaan, onko kaikki kunnossa.

– Teemme hyvää yhteistyötä myös kotihoidon kanssa. Olemme myös Kuopion kaupungin virallinen tukipalvelu, eli Kelan hoitotuella eläkkeensaajan on mahdollista kattaa osa ruokapalvelun kustannuksista. Palvelua voi kokeilla vapaasti ja vaikka kertaluontoisesti, pitkiin sopimuksiin ei tarvitse sitoutua ja palvelun voi katkaista halutessaan, Sami Helin kertoo palvelusta.

Kotiruoka toimittaa tilatut ateriat sovittuna päivinä ja aikataulun mukaisesti. Hymy kuuluu hintaan ja asiakaspalautteet huomioidaan.

Pian Herkkuhetki panostaa laatuun

Kunnon Kotiruoan ruoan mausta ja laadusta on vastannut alusta lähtien suosittu lounaskahvila Pian Herkkuhetki.

– Meille asiakaslähtöisyys on palvelun keskiössä, eikä pelkkää sanahelinää. Asiakkaiden palautteet kuunnellaan keittiössä tarkoin. Vuosien varrella listamme on muodostunut sellaiseksi että 95% ateriapalvelun käyttäjistä löytää siltä mieleisensä ilman sen kummempia tuunauksia.

– Meiltä ei ateriapalveluun lähde laitosruokaa, vaan niitä samoja maistuvia ruokia liha- ja kalaruoista raikkaisiin salaatteihin, mitä lounasasiakkaammekin täällä paikan päällä nauttivat. Moni Samin asiakkaista onkin vanhoja Herkkuhetken asiakkaita, joita on ilo palvella myös tällä tavalla, Pia Tiilikainen kertoo.

Ateriassa on makua, väriä ja ravinteita oikeassa suhteessa.

Lounaskahvila Pian Herkkuhetki

Telkkistentie 2
70460 Kuopio
lounas ma – pe 10.00 – 13.30
puh. 040 931 9747
www.pianherkkuhetki.fi 

Kunnon Kotiruoka

puh. 044 244 3219
www.kunnonkotiruoka.fi