Valikko Sulje

Herkulliset leipomotuotteet Toivalasta

Omalla reseptillä tehty mallasleipä on lippulaivamme, Liikenneaseman yrittäjä Meiju Kupari kertoo.

Toivalan Leipomotuotteen tuoreet leivät ja leivonnaiset sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Leipomo tunnetaan erityisesti omalla reseptillä tehdystä mallasleivästään, joka on sen päätuote. Myös esimerkiksi täysin kotimaisista ruisjauhoista leivottu perinteinen ruisleipä on erittäin suosittu.
Yksi menestyksen ”salaisuuksista” on se, että leipomo tekee itse taikinan kaikkiin tuotteisiinsa.
– Teemme myös esimerkiksi siemenleipää, perinteistä ruisleipää, valkosipulipatonkia, juusto- ja aurajuustopatonkia, riisipiirakoita, sämpyläkukkaa, ciabatta-leivän kaltaista Rustiikkia sekä vaaleaa juureen leivottua Lande-vuokaleipää, yrittäjä Meiju Kupari esittelee.
– Kahvileipäpuolen kestosuosikkeja ovat pullat, munkit, munkkipossut ja tietenkin kuivakakut ja pikkuleivät.
Leipomo toimii jokaisena päivänä ja tuotteita saa mukaan ja kahvilassa nautittaviksi. Ennen juhlapäiviä ja viikonloppuja asiakkaiden kannattaa tehdä ennakkotilaus haluamistaan tuotteistaan.
– Monet leivistämme ovat myynnissä Liikenneaseman lisäksi myös Kuopion kauppahallissa Tildan Puodissa ja Savo-Karjalan Lihan myymälässä sekä useissa alueen K-kaupoissa.
Toivalan Liikenneaseman muita ravintolapalveluita ovat lounaspöytä jokaisena päivänä, a la carte -listaruuat sekä Rolls- ja Kotipizza-tuotteet.
Autoilupalveluihin kuuluvat polttonestekaupan lisäksi muun muassa autohuolto- ja rengastyöt, autopesu ja autotarvikemyynti.

Toivalan Leipomotuote/
Toivalan Liikenneasema

Ranta-Toivalantie 1, 70900 Toivala
puh. 017 288 9900
ma – pe 6 – 21, la – su 8 – 21
info@toivalanliikenneasema.fi
www.toivalanliikenneasema.fi