Valikko Sulje

Hurry up and go!

Kaksi vauhti-Jukkaa, Makkonen ja Koskinen, ovat valmiina kesän ja syksyn tapahtumatuotantoihin.

Kesän ja syksyn yritysjuhlia, syntymäpäiviä, häitä ja muita tapahtumia suunnitellaan juuri nyt. Monelle tulee yllätyksenä, kuinka paljon erilaisia asioita täytyy huomioida ennen kuin halutunlaisen tapahtuman elementit ovat koossa. Helpoimmalla pääsee, kun antaa kokonaisuuden ammattilaisten hoidettavaksi. Jukka Makkonen on kokenut tapahtumien tekijä, jonka jo 1997 perustama MacCoy Marketing jatkaa nyt toimintaansa entistä monipuolisemmin uudella nimellä Hurry Events.
– Mainostoimisto- ja painopalveluiden vahva toimija Hurry tarjoaa nyt myös tapahtumien suunnittelun, toteutuksen sekä tapahtumiin liittyvän kaluston ja rakenteiden vuokrauksen. Hurrylla on toimisto Kuopion lisäksi myös Joensuussa ja Tampereella, mikä tarkoittaa toiminta-alueen laajentumista myös tapahtumatuotannon puolelle, Jukka Makkonen kertoo.

Tapahtuman tarpeet samalta luukulta

Tapahtumatuottaja Jukka ”Sedu” Koskinen painottaa, että Hurry Events tarjoaa aidosti kattavan palvelun.
– Meiltä saa yhdellä puhelulla koko paketin rakenteista pystytykseen ja tapahtumasuunnitteluun ja muuhun tärkeään cateringista esiintyjiin. Myös tapahtuman markkinointi- ja muut oheismateriaalit teippauksista painotuotteisiin saa nyt kaikki samasta paikasta. Hurry hoitaa tapahtuman päätyyn asti, Koskinen lupaa.

Hurry Events
Kylmämäentie 1, 70800 Kuopio
Liiketoimintajohtaja, tapahtumapalvelut Jukka Makkonen
puh. 050 573 6121
jukka.makkonen@hurry.fi
Tapahtumatuottaja, Jukka Koskinen
puh. 040 411 4124
jukka.koskinen@hurry.fi
www.hurry.fi