Valikko Sulje

Hydroscand saapui Sorsasaloon

Hydroscandin hydrauliikkaletkupalvelut saa nyt myös Kuopiosta, Marko Parviainen kertoo.

Savon Teollisuuspalvelu on toiminut hitsauksen ja työkalujen erikoisliikkeenä jo 44 vuotta. Nyt valikoimat Sorsasalossa ovat saaneet vahvan lisän Hydroscandin tuotteista.

Savon Teollisuuspalvelun myyntipäällikkö Pasi Moilanen kertoo pitkän linjan yrityksen palvelevan monenlaisia asiakasryhmiä ja jatkossa yhä monipuolisemmin. Tuotevalikoimassa ovat muun muassa Kemppi-hitsauskoneet ja -tarvikkeet, teollisuuden työkalut, koneet ja tarvikkeet
– Palvelemme muun muassa puunkorjuun, maanrakennuksen, teollisuuden kunnossapidon, kiinteistöhuollon ja infra-rakennuksen sekä -huollon yrityksiä yksityisasiakkaita unohtamatta. Edustamme alan huippumerkkejä ja esimerkiksi Kempin edustus meillä on ollut vuodesta 1976. Yhä toimivista yrityksistä meillä lienee Suomen ykkössija edustuksen pituudessa. Uusin edustus meillä on Hydroscand, joka saapui Kuopioon joulukuun alussa, Moilanen kertoo.

Huippulaatua ja laajat valikoimat

Hydroscandilla on täydellinen valikoima hydrauliikkaletkuja ja johdinkomponentteja yli 20 000 artikkelin varastossamme. Lisäksi löytyy kaikentyyppisiä letkuliittimiä, adaptereita, leikkuurengasliittimiä, ORFS-liittimiä, putkenkiinnittimiä, venttiilejä sekä ammattitason tarvikkeita eri käyttötarkoituksiin. Hydroscandilla on myös laaja valikoima teollisuusletkuja ja liittimiä. Hydroscand-tuotevalikoiman myötä Kuopion toimipisteestä on nyt saatavilla yli 2500 uutta tuoteartikkelia ja valikoima tulee edelleen laajenemaan.
– Hydrauliikkaletkuasetelmat sekä muut Hydroscand-tuotteet saa nyt myös Kuopiosta. Olemme aloittaneet yhteistyön vahvan paikallisen toimijan Savon Teollisuuspalvelun kanssa. Skandinavian markkinajohtajana letkuissa ja johdinkomponenteissa haluamme tarjota laadukasta palvelua nyt myös Kuopion alueella, aluemyyntipäällikkö Seppo Virtanen kommentoi yhteistyön alkua.

Savon Teollisuuspalvelu Oy

Leppälammentie 1, 70420 Kuopio
ma – pe 7 – 16
puh. 010 315 4880
asiakaspalvelu@savonteollisuuspalvelu.fi
www.savonteollisuuspalvelu.fi

Hydroscand Oy

puh.0207 862 561
kuopio@hydroscand.fi
www.hydroscand.fi