Valikko Sulje

Hyödytön hyödylliseksi Huutomyllyssä

On mahtavaa olla mukana yrityksessä, jolle asiakkuuksien hoito on tärkeää. Osallistutaan porukalla hiilijalanjäljen vähennykseen ja laitetaan hyvä kiertämään, Pasi Heikkinen vinkkaa.

Ennen käyttökuntoisen tavaran hylkäämistä kannattaa muistaa, että itselle lähes tarpeettomaksi tullut laite voi olla jollekulle toiselle täysin käyttökelpoinen esine.

Monella yrityksellä on runsaasti käyttökuntoista mutta tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa. Liian usein ylimääräiset koneet, laitteet ja ajoneuvot jäävät täyttämään varastoa tai pahimmassa tapauksessa ruostumaan hallin taakse tai pellonlaitaan. Tavaran myynti koetaan usein hankalaksi ja aikaa vieväksi. Erityisesti tuotteiden valokuvaus aiheuttaa päänvaivaa.

Huutomylly.fi -nettihuutokauppa tarjoaa helpon, nopean ja erittäin kustannustehokkaan tavan saattaa ylimääräinen laite sitä tarvitsevalle uudelle omistajalle – sopivalla hinnalla.

Huutomylly.fi on nimenomaan yritysasiakkaille suunnattu nettihuutokauppa. Kiertonet.fi on tehnyt samaa työtä tuloksellisesti julkisen sektorin kanssa ja palaute on ollut todella hyvää. Meillä on pitkä kokemus kiertotalouden periaatteiden viemisestä käytäntöön yritysten arjessa, kertoo Pasi Heikkinen.

Huutomylly.fi auttaa yrityksiä myymään eteenpäin kaikkea tarpeettomaksi jäänyttä kalustoa. Ostoksia voivat tehdä kaikki yksityishenkilöistä eri organisaatioihin.

– Meidän tehtävämme on helpottaa uuden omistajan löytymistä. Siksi esimerkiksi valokuvauspalvelumme on nyt kesäaikana maksuton.

Pasi Heikkinen muistuttaa myös kierrättämisen taloudellisesta järkevyydestä. Kohdalle on osunut useita tapauksia, joissa asiakas on ollut valmis pistämään vaikkapa avolava-auton paaliin romuraudan hinnalla, mutta Huutomyllyn nettihuutokaupassa juuri sellaista käyttöautoa tarvitseva on maksanut siitä moninkertaisen hinnan. Toiselle tarpeeton voi olla toiselle aarre.

Huutomylly.fi

Asiakaspalvelu
puh. 044 982 0454
asiakaspalvelu@huutomylly.fi
Myynti Pohjois-Savo, Etelä-Savo,
Pohjois-Karjala ja Kainuu
ma – pe 8 – 16
Pasi Heikkinen
puh. 044 700 2525
www.huutomylly.fi