Valikko Sulje

Iljan Isännöintikeskus Oy laajentaa toimintaansa

Iljan Isännöintikeskuksen väki vietti alkukesästä yhteistä kesäpäivää PohjoisSavon Isännöinnin kanssa Tahkolla. Kuten ilmeistä voi päätellä, koossa oli samanhenkistä porukkaa.

Uudenlainen palvelukulttuuri on siivittänyt Iljan Isännöintikeskuksen kasvuun. Ammattitaitoinen isännöinti tuo sujuvuutta arkeen ja luo edellytykset turvalliselle asumiselle.

Uudenlaisen palvelukulttuurin luominen joustavuuden, mutkattomuuden ja lähestyttävyyden kautta ovat olleet Iljan Isännöintikeskuksen keskeisiä arvoja toiminnan alusta lähtien. Yrityksen palvelukonsepti on otettu erittäin myönteisesti vastaan asiakkaiden keskuudessa, ja Iljan Isännöintikeskus nauttii vankkaa luottamusta. Nyt toiminta laajenee Nilsiään ja Tuusniemelle.

– Tehtävämme on pitää huolta asiakkaan omaisuuden arvosta ja huolehtia, että asiat toimivat ja etenevät ajallaan. Taloyhtiöt tekevät päätökset, mutta me voimme olla tukena ideoimassa ratkaisuja taloyhtiön eduksi. Näillä yksinkertaisilla periaatteilla olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen. Nyt oli aika ottaa kerralla isompi askel. Yrityskaupan myötä palvelumme ovat yhä useamman taloyhtiön saatavissa, toimitusjohtaja Ilja Knuutinen sanoo.

Paikallista isännöintiosaamista

Iljan Isännöintikeskus Oy osti huhtikuussa Pohjois-Savon Isännöinti Oy:n koko osakekannan. Nilsiän ja Tuusniemen lisäksi asiakastaloyhtiöiden määrä kasvaa myös Kuopion ja Siilinjärven alueella. Ilja Knuutinen kertoo palasten osuneen kohdilleen kaupanteossa.

Hyvin hoidetut asiakkuudet sekä kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta olivat tärkeimmät tekijät päätöksen takana. Asiakkaamme odottavat palvelulta korkeaa laatua, joten kaupat voitiin tehdä turvallisin mielin. Molemmat yritykset panostavat nimenomaan aidosti henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja tuntevat oman alueensa hyvin. Nyt on koossa entistäkin tehokkaampi tiimi, joka voi palvella asiakkaitamme aiempaa laajemmalla alueella.

Juha Ahonen, Ilja Knuutinen ja Arto Väätäinen ovat valmiita jatkamaan töitä pohjoissavolaisen isännöinnin ammattilaisina, nyt samassa yrityksessä.

Yli kolmesataa isännöintikohdetta

Pohjois-Savon Isännöinti Oy:n osakkaat Arto Väätäinen ja Juha Ahonen jatkavat yrityksen palveluksessa, kuten koko Pohjois-Savon Isännöinti Oy:n henkilökunta. Väätäinen ja Ahonen ovat tyytyväisiä tehtyyn kauppaan.

– Meille oli tärkeää, että toimintaamme jatkaisi paikallinen kuopiolainen toimija, jolla on kyky vastata alan kasvaviin haasteisiin. Asiakkailtamme saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Iljan Isännöintikeskus on monelle tuttu ja uusi kuvio herättää vahvaa luottamusta. Tästä on hyvä jatkaa osaavan henkilökunnan kanssa kehitystyötä laadukkaan isännöinnin parissa. Haluamme olla koko porukalla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia, Arto Väätäinen linjaa.

Yrityskauppa tuo Iljan Isännöintikeskukselle noin sata uutta isännöitävää kohdetta Pohjois-Savon alueelta. Yhteensä kohteiden määrä on nyt yli kolmesataa. Henkilökunta kasvaa viidellä henkilöllä Pohjois-Savon Isännöinti Oy:n osakkaat mukaan lukien.

 

Iljan Isännöintikeskus Oy

Puijonkatu 27 70110 Kuopio
Ilja Knuutinen puh. 045 231 7151
Riistakatu 7 74100 Iisalmi
Pekka Pesola puh. 050 567 7679
ma – pe klo 9 – 15
info@iljanisannointikeskus.fi
www.iljanisannointikeskus.fi

Pohjois-Savon Isännöinti Oy
Laitilantie 27 A 5 73300 Nilsiä
Keskitie 22 71200 Tuusniemi
Käsityökatu 41 70100 Kuopio
Arto Väätäinen puh. 040 508 0841