Valikko Sulje

Iloisen mielen trikoovaatteita

Jatta Pöllänen (vas.) ja ja Aurora Myyryläinen esittelevät värikkäitä vaatteita Asemakadun-myymälän edustalla.

Buffo-asut ja Aamurusko Design valmistavat ja myyvät iloisenvärisiä trikooneulosvaatteita kaiken ikäisille ja kokoisille asiakkaille. Mallistoon kuuluu vaatteita myös liikuntarajoitteisille ja senioreille.

Unohdetaan siis jo vähitellen synkeän mustat ja ankean harmaat asusteet ja pukeudutaan iloisenvärisiin, kotimaassa valmistettuihin vaatteisiin!

Meillä on tarjolla laaja mallisto, johon kuuluu t-paitoja, tunikoita, mekkoja olohousuja, legginssejä, jakkuja, huppareita, yöasuja, pipoja ja helposti puettavia vaatteita. Kokoja on 50 cm:stä 8XL:ään asti, Buffo-asun yrittäjä Jatta Pöllänen ja Aamurusko Designin yrittäjä Aurora Myyryläinen esittelevät.

Kuoseja ja malleja on runsaasti, ja asiakas voi tilata vaatteen myös omien mittojen ja toiveiden mukaisesti ompelimo myymälästä, kotisivujen kautta ja verkkokaupasta. Buffo-asuilla on Avainlippumerkki ja kaikki vaatteet valmistetaan Kuopiossa.

Yrittäjät toimivat samassa osoitteessa Asemakadullla. Buffo-asut täytti vappuna 24 vuotta ja Pöllänen aikoo noin vuoden ajan vielä mentoroida nuorta yrittäjää Myyryläistä kunnes itse siirtyy eläkepäiviensä askareisiin.

 

BUFFO-asut

Asemakatu 42
70110 Kuopio
puh. 040 571 6146
ma – pe 10 – 17.30
buffo@buffo-asut.fi
www.buffo-asut.fi
www.aamuruskodesign.com
Instagram: @aamuruskodesign