Valikko Sulje

Isä Camillo uudisti ruokalistaansa

Ravintola on ollut suljettuna kiinteistön putkiremontin takia. Ovet avataan jälleen 12. päivä huhtikuuta.

Ravintola Isä Camillon ollessa suljettuna sisätiloissa tehtiin myös pientä pintaremppaa.

Keittiömestari Simo Pasanen kuvailee Isä Camilllon kevään ja kesän ruokalistaa raikkaaksi ja makurikkaaksi. Inspiraatiota on haettu Välimeren ruokakulttuurista. Uudistuneelta listalta maistuvat satokauden kasvikset ja laadukkaat raaka-aineet.

– Panostamme ruuan terveellisyyteen, paistamiseen käytetään oliiviöljyä. Voita käytetään vain mausteena. Yrttejä ja kasviksia pyritään hyödyntämään mahdollisemman paljon.

Tulossa on myös pöytäseurueen kanssa jaettavia annoksia tapas- ja meze-tyylisesti.

– Camillon klassikot säilyvät listalla. Klassikkoannoksista pihvit, kalat ja etanat pysyvät mukana, mutta niiden lisukkeet tuodaan uuteen uskoon.

Pasanen kannustaa maistamaan rohkeasti listalta löytyviä uusia vaihtoehtoja ja toteamaan niiden herkullisuuden.

– Lämpöistä tulisuutta, mutta ei joka annoksessa. Uudenlaisia makuja, joihin Kuopiossa ei ole vielä totuttu kokemaan, Pasanen hymyilee salaperäisesti kuvaillessaan ruokalistan uudistuksia.

Keittiömestari Simo Pasanen kuvailee uutta ruokalistaa raikkaaksi ja makurikkaaksi.

Terassilla tapastellaan sään mukaan

Isä Camillon patio on kesäterassien ykköspaikka keskellä kaupunkia, Snellmanin puiston vieressä Kauppakadulla. Patiolle tarjoillaan myös lounasta ja à la carte -annoksia aina sään salliessa sekä vietetään rentoa iltaelämää.

– Juomapuolella kesän hittejä tulevat olemaan meidän omat kesäiset drinkkimme, joissa käytetään paljon Lignell & Piispasen tuotteita, Erkka Isotalo kertoo.

Isotalo ounastelee roseeviinin kasvattavan edelleen suosiotaan. Rosee sopii monenlaisen ruoan kanssa, varsinkin kesän raikkaiden makujen kera.

– Kodikas miljöö, maukas ruokalista, laaja juomavalikoima ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme takaavat viihtyisän vierailun pation lehmuksien alla, Isotalo kiteyttää.

Myös Isä Camillon vieressä sijaitsevan Pannuhuone Gust. Raninin terassilla nautitaan hyvistä juomista hyvässä seurassa. Tänäkin kesänä terassi on myös yksi kaupungin suosituimmista keikkapaikoista.

Isä Camillo

Isä Camillo
Kauppakatu 25- 27, 70100 Kuopio
puh. 017 581 0450
ravintola@isacamillo.net
isacamillo.net
Ravintolamestarit
myynti puh. 044 581 0553
myynti@ravintolamestarit.net
ravintolamestarit.net