Valikko Sulje

Ja rokki soi…

Jukka Väätäiseltä irtoaa tarvittaessa myös rock´n roll. Pääsoitin on nykyään basso, mutta kotisoitossa Stratocasterkin on mieluisa peli.

Apteekkari Jukka Väätäisellä on hyvät vastalääkkeet arjen stressiin. Luonnossa liikkumisen lisäksi Väätäinen viihtyy soittokämpällä, mieluiten mukavien soittokaverien kanssa.

Väätäisen soitto alkoi kuusitoistakesäisenä, kun isä heltyi ostamaan hänelle sähkökitaran. Vuosien varrella Väätäinen on soittanut Kuopion seudulla monissa kokoonpanoissa ja kun työura vei Etelä-Pohjanmaalle, löytyivät soittokaverit sielläkin savolaisen ovelalla tavalla.
– Ennen paluuta Kuopioon olin apteekkarina Alahärmässä ja en paikallisia soittajia ensi alkuun tuntenut. Meninpä soittelemaan kansalaisopistoon. Sieltä lähti sana kiertämään, että kylällä on uusi basisti. Kohta oli apteekilla delegaatio hakemassa apteekkaria ”pänrihin”!

Soitolla energiaa 

Väätäinen muistelee soittouralle mahtuneen yllättäviäkin tilanteita. Kerran hän oli bändikeikalla lavalla, jonne oli tulossa myös kuuluisa trumpetisti Nalle Lehtonen.
– Yllättäen hän tuli ilman bändiä paikalle. Lehtonen tarkkaili soittoamme ja ilmoitti tauolla, että mepäs sitten säestämmekin häntä! Vaikka ex tempore -säestys jännittikin, meni kaikki hyvin. Nykyään musiikki on mieluisa harrastus ja totta kai pikku porukalla treenaillaan iloksemme säännöllisesti. Musiikki on parhaita lääkkeitä syksyn ja talven pimentyvän ajan alakuloon. Rytmimusiikki piristää kummasti, apteekkari ja basisti Väätäinen paljastaa.

Tervetuloa KYSillä palvelevaan Puijon Apteekkiin, apteekkari Jukka Väätäinen toivottaa.

Puijon Apteekki palvelee KYSillä

Puijon Apteekki palvelee asiakkaitaan KYSin pääaulassa, A-oven luona. Esteettömät tilat sijaitsevat maanpinnan tasalla ilman erillisiä ovia tai kynnyksiä, joten apteekkiin on kaikkien asiakkaiden helppo tulla.

Lääkkeet mukaan nopeasti

Apteekin otollinen sijainti jouduttaa asiointia monella tavalla. Kauempaa maakunnasta tulleille nopeus on valttia. Lääkäreiden määräämät lääkkeet saa heti mukaansa, eikä apteekkia tarvitse lähteä etsimään muualta. Säästöä tulee potilaille itselleen ja myös Kelalle.
– Takseilla on pääsääntöisesti kiire, joten taksiasiakkaille on oma kaistansa. Tästä
palvelusta olemme saaneet runsaasti hyvää palautetta. Mutta apteekki palvelee kaikkia asiakkaita, ei vain sairaalan potilaita. Kaikki kaupunkilaiset ja ulkopaikkakuntalaiset ovat tervetulleita Puijon Apteekkiin, apteekkari Jukka Väätäinen kertoo.

Auki jo aamuseitsemältä

Puijon Apteekin aukioloajat ovat nekin erittäin asiakasystävälliset, arkisin avataan jo aamuseitsemältä. Asioimaan pääsee jo varhain ja todennäköisesti tarvittava tuote myös löytyy.
– KYSin potilaiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin rakennettu ja sovitettu kattava ja monipuolinen lääkevarasto on sekin Puijon Apteekin vahvuus. Varastosta löytyvät pääosin KYSin lääkärien määräämät lääkkeet, joita välttämättä ei löydy muista apteekeista. Ja jos jotain ei meiltä satu löytymään, etsimme asiakkaalle lähimmän apteekin, missä haluttua tuotetta on hyllyssä. Myös kosmetiikkaosastoltamme löytyy lukuisia tuotemerkkejä, joita ei marketeista saa. Varsinkin luonnonkosmetiikka on vahvasti edustettuna, Väätäinen muistuttaa.

Puijon Apteekki

KYS:n pääaula, A-ovi
puh. 029 340 0290
ma – pe 7 – 18, la – su 11 – 15
puijonapteekki@apteekit.net
www.puijonapteekki.fi