Valikko Sulje

Jokainen yrittäjä on tarinan arvoinen

Savon XPressin kantava idea on ollut tuoda esiin paikallista elinkeinoelämää niin, että ihmisillä on yrityksistä muutakin tietoa kuin logo ja osoite. Tavoitteenamme on ollut tarjota tarina ostopäätöksen tueksi, sillä tarina vain kertoo niin paljon enemmän. Pitkien asiakassuhteiden tueksi tarvitaan aitoa avoimuutta ja oikeiden ihmisten kasvoja tuotteiden ja palveluiden taakse.

Nykyään Kuopio on valtakunnallinen kasvukeskus, mikä näkyy myös yrityselämässä. Aloittaessamme kaupunkikuvassa näkyi paljon enemmän kivijalkaliikkeitä. Yrityskenttä onkin kehittynyt niin, että ketjut ovat kasvattaneet osuuttaan. Yritykset ja yrittäjät ovat kehittyneet kaupungina mukana.

Vuosituhannen alussa kuopiolaisilla ja pohjoissavolaisilla yrityksillä ei ollut kanavia kertoa toimuuttuneet kaupungin kehityksen mukana. minnastaan. Yleinen lukijapalaute on edelleen se, että en tiennyt tällaisen yrityksen olevan olemassakaan. On ollut ilo kuulla, miten montaa yritystä olemme pystyneet auttamaan näkyvyyden saamisessa. On monta firmaa, joista olisi kuultu paljon vähemmän ilman Savon XPressiä.

Verkko on kuulunut lehtemme konseptiin alusta lähtien. Siitä on tullut yhtä tärkeä, ellei tärkeämpi kuin printtilehdestä. Digi on tätä päivää. Se on suurin muutos viimeisen 20 vuoden aikana.

Ajan seuraaminen on yritykselle kuin yritykselle elinehto. Mieluummin on puoli askelta edellä kuin kokonaisen askeleen jäljessä. Vanhoihin kaavoihin kangistuu helposti. Yrittäjän täytyy seurata maailmaa, tutkia mihin kehitys on menossa. Monesti yrittäjän pitää olla oikea tuhattaituri hänen yrittäessään pitää kaikki langat käsissään. Silloin hyvien yhteistyökumppanien rooli korostuu.

Savon XPressin tehtävänä on myös luoda uskoa tulevaisuuteen. Vuosiin on mahtunut monenlaisia käänteitä, hyviä ja huonoja aikoja, mutta kaikista on selvitty. Ihmiset ja tarinat ovat edelleen tärkeimmät, eikä niiden merkitys himmene jatkossakaan.

Kepeää kevättä kaikille!
Toivoo: XPress-tiimiläiset