Valikko Sulje

Juhlapöytään Ykkösherkun kautta

Ykkösherkun tiskit ovat täyteläisimmillään pari viikkoa ennen joulua, Elisa Nurmi muistuttaa.

Joulu lähestyy jälleen vauhdilla ja on aika suunnitella mitä herkkuja pöytään laitetaan.

Kaupungin paras valikoima juustoja ja muita herkkuja niin juhla- kuin arkipöytäänkin löytyy Kauppahallin Ykkösherkusta. Monipuolisen erikoisliikkeen valikoimat tunnetaan kauempanakin. Tuorein osoitus tästä on Suomen Juustoseuran myöntämä Juustoseura suosittelee -suosituskilpi. Toimitusjohtaja Markku Ylihärsilä kertoo riman pysyvän edelleen korkealla sekä tuotteiden laadun että palvelun suhteen.

– Ykkösherkussa asioidaan monella tavalla. Moni nappaa kauppahallireissulla maistuvaa kauppakassiin, mutta olemme myös suosittu lahjakauppa. Yritykset muistavat asiakkaitaan ja henkilökuntaansa, jolloin meidän kokoamiamme herkkulajitelmia menee paljon. Mieluinen lahja on myös lahjakortti Ykkösherkkuun, Ylihärsilä vinkkaa.

Juustojen sekä liha- ja kalatuotteiden seuraksi löytyy huima valikoima erilaisia hilloja, mehuja ja glögejä.

Ajoissa ostoksille

Kauppahallista Ykkösherkun tiskin takaa löytyy Elisa Nurmi. Asiantuntevalla asiakaspalvelijalla on jouluvalmisteluihin hyödyllinen vinkki.

– Joulun alla tiski on runsaimmillaan ja valikoimat parhaimmillaan jo pari viikkoa ennen joulua. Siitä eteenpäin kauppa käy vilkkaasti. Jos jättää herkkuhankinnat viime tippaan, on vaikkapa aatonaattona tyytyminen siihen mitä on jäljellä. Esimerkiksi juustot ovat hyvin säilyvää tavaraa, joten juustopöydänkin voi suunnitella hyvissä ajoin.

Moni haluaa ehdottomasti joulupöytään tietyt suosikkinsa. Uusiakin suosikkeja varmasti syntyy, nimittäin tälle joulusesongille Ykkösherkkuun on tullut runsaasti herkullisia uutuustuotteita.

– Ja meillähän jokainen kuu on aina juustokuu. Valikoimastamme nostetaan aina esiin Kuukauden Juusto, josta annamme 20 prosentin alennuksen. Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille, Elisa toivottaa.

Suomen Juustoseuran suosituskilpi.

Maut mukaan myyntiautosta

Kauppahallin ja verkkokaupan lisäksi Ykkösherkun valikoima on tarjolla myös maakunnassa. Kesästä lähtien lähikunnissa ja kauempanakin Suomessa on kiertänyt Ykkösherkun oma myyntiauto. Tarjolla on kattava valikoima juustoja, lihatuotteita, hilloja, mehuja ja Kuopion Perinnetuotteen palkittuja kalatuotteita ja kalakukkoja. Myyntiauton reitit ja aikataulut löytyvät osoitteesta ykkosherkku.fi/myyntiauto

Ykkösherkku

Kuopion Kauppahalli
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
puh. 040 762 1928
ma – to 9.30 – 17, pe 9.30 – 18, la 9 – 16
kauppahalli@ykkosherkku.fi
www.ykkosherkku.fi