Valikko Sulje

Juhliin Piattacón kautta

Seija ja Piatta valitsevat värikästä ylle kun bilekutsu kuuluu.

Tänä syksynä bileisiin ja juhliin lähdetään Dynastiatyylillä! Kuopion syksyn ihanimmat juhla-asut ja asusteet sekä tietenkin muodin asiantuntijoiden vinkit löytyvät Piattacosta.

Nyt ovat ajankohtaisia monenlaiset juhlat rennoista pikkujouluista ja synttäreistä vuosijuhliin ja valmistujaisiin. Piattacon yrittäjä Piatta Miettinen kertoo mikä on juhlapukeutumisessa in.

– Asuissa nähdään paljon paljetteja ja monenlaista säihkettä. Väreinä ovat violetti, sähkönsininen ja fuxianpunainen. Mustahan on myös aina kestotyylikäs väri. Nyt on paljon kokopaljettisia mekkoja ja myös paljettihameita. Itse asiassa väri- ja tyylimaailman trendit muistuttavat nyt todella paljon sitä, mitä aikoinaan nähtiin legendaarisessa Dynastia-sarjassa, Piatta kertoo.

Piatta Miettinen ja Seija Österdahl matkalla syksyn juhliin.

Tyyliä bileistä gaalaan

Juhlat ovat erilaisia ilmeeltään. Joskus on kiva kimaltaa ja toisinaan nauttia klassisesta tyylikkyydestä. Piattacosta löytyvät juhla- asut kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

– Rennompaa ja raflaavampaa bilemeininkiin, virallisempiin juhliin tosi tyylikästä pikkumustaa ja pidempää mekkoa upeita päällystakkeja unohtamatta. Oman tyylin ja juhlan luonteen vaatimalla tavalla. Useimpia asusteita löytyy Kuopiossa vain meiltä. Valikoima on laaja myös upean juhlaasun täydentävissä kengissä, laukuissa ja koruissa.

Koruissa meiltä löytyy muun muassa kotimaisen, kovassa nousussa olevan La Kivan -korumallisto. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään onnistuneen juhlapukeutumisen kanssa sukkahousuista laukkuun ja päällystakkiin asti, Piatta lupaa.

 

Piattacó

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
puh. 044 700 4600
info@piattaco.fi
www.piattaco.fi