Valikko Sulje

Juustonystävän herkkutiski

Helena Ylihärsilä ja Elisa Nurmi kannustavat maistamaan ja testaamaan uusiakin juustomakuja. Esimerkiksi Piave on italialainen, lehmänmaidosta valmistettu juusto.

Juustojen maailma on monin verroin herkullisempi ja monipuolisempi kuin pelkästään lähikaupassa asioimalla voisi kuvitella. Kauppahallista löytyy juustoista nautiskelevalle huippukohde, Ykkösherkun tiskin notkuvasta herkkutarjonnasta juustot muodostavat näyttävimmän ja laajimman osan. Tiskin takaa löytyy kaksi hymyilevää asiakaspalvelijaa. Helena Ylihärsilä ja Elisa Nurmi esittelevät mielellään laajaa valikoimaa, joka on nyt tarjolla entistä helpommin.
– Ykkösherkun laatujuustot tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta kotimaasta ja maailmalta. Monipuolinen valikoima herkullisia hillokkeita ja paljon muuta maistuvaa lähituottajilta ja maailmalta täydentävät juustotiskin löydöt.
Nämä kaikki kauppahallin Ykkösherkun sekä Kuopion Perinnetuotteen tuotteet saa nyt helposti myös uudesta verkkokaupasta, johon pääsee suoraan Ykkösherkun nettisivuilta.
– Nyt voi rauhassa valita sopivat tuotteet juustoista kalatuotteisiin ja muihin makupaloihin kotisohvalta käsin. Noutopiste palvelee tässä kauppahallin Ykkösherkulla, ladyt vinkkaavat.

Ykkösherkku

Kauppahalli, 70100 Kuopio
puh. 040 762 1928
ma – pe 9.30 – 17, la 10 – 15
info@ykkosherkku.fi
ykkosherkku.fi