Valikko Sulje

Juustoseura suosittelee Ykkösherkkua

Markku Ylihärsilä ja Elisa Nurmi vastaanottivat Juustoseuran suosituskilven Jyrki Akiolalta (keskellä).

Kuopion Kauppahallin suosittu herkkumyymälä Ykkösherkku on saanut Juustoseura suosittelee -suosituskilven. Luovutus tapahtui juhlallisin menoin tiistaina 29.elokuuta.

– Ykkösherkun pitkäjänteinen työ juustotietouden lisäämiseksi Kuopiossa valikoimamme ja asiakaspalvelun kautta on nyt saanut myös alan asiantuntijoiden tunnustuksen. Siksi Juustoseuran suosituskilpi pääsee kunniapaikalle myymälässämme. Tunnustus paitsi ilahduttaa, myös velvoittaa meitä panostamaan laatujuustoihin ja osaavaan palveluun jatkossakin, toimitusjohtaja Markku Ylihärsilä kommentoi.

Kaikki Ykkösherkun tuotteet tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta kotimaasta sekä eurooppalaisen kulinarismin perinteikkäimmistä maista, kuten Hollannista, Ranskasta, Italiasta, Espanjasta ja Sveitsistä.

Laatua ja asiantuntemusta

Helsingissä v. 1961 perustettu Juustoseura ry työskentelee suomalaisen juustokulttuurin edistämiseksi. Seuran tavoitteena on juuston arvostuksen kohottaminen Suomessa ja kaikenlaisen juustotietouden lisääminen. Suurelle yleisölle näkyvin toimintamuoto ovat suosituskilvet. Niitä myönnetään hyvin hoidetuille juustomyymälöille ja juustoja ja juustoruokia monipuolisesti tarjoileville ravintoloille hakemuksesta.

Seura valvoo säännöllisesti, että suosituskilven saaneissa kohteissa kilpisääntöjä ja laadullisia ehtoja noudatetaan jatkossakin.

– Kuopion Ykkösherkulle myönnetty suosituskilpi annetaan vain myymälälle, joka täyttää tiukat laatukriteerit. Juustovalikoiman on oltava monipuolinen ja herätteitä antava ja tarjolla olevien juustojen on oltava hyväkuntoisia. Myyntiesittelyt ovat selkeästi ryhmitellyt ja runsaat sekä juustojen monipuoliseen käyttöön innostavat. Hintatiedot ovat selkeästi esillä ja asiakas saa tarvitessaan vaivattomasti asiantuntevaa opastusta juustoista, niiden käytöstä ja säilytyksestä.

– Ykkösherkku täyttää vaatimukset erinomaisesti, tarjolla on säännöllisesti uusia juustoja ja henkilökunta on todella perehtynyt asiaan, arvioivat Marketta Häkkinen ja Jyrki Akiola Juustoseura ry:n Kuopion osastosta.

Ykkösherkun valikoimissa on paitsi laadukkaita juustoja eri puolilta maailmaa ja kotimaisilta tuottajilta, myös hilloja ja muita herkkuja juustojen seuraksi.

 

Ykkösherkku

Kuopion Kauppahalli
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
puh. 040 762 1928
ma – to 9.30 – 17, pe 9.30 – 18, la 9 – 16
kauppahalli@ykkosherkku.fi
www.ykkosherkku.fi

Kuopion Perinnetuote Oy

Tototie 4, 70420 Kuopio
puh. 040 545 4233
info@perinnetuote.fi
www.perinnetuote.fi