Valikko Sulje

Kaikki mitä juhlaan kuuluu

Niina ja Kari Turusen hääjuhlassa tunnelma oli ikimuistoinen.

Pian Herkkuhetki Kelloniemessä on kotiruuallaan saavuttanut laajan ja uskollisen kävijäkunnan. Suositun lounaan lisäksi Pia Tiilikainen järjestää ja emännöi myös erilaisia juhlatilaisuuksia hulppeissa tiloissaan.

Niina ja Kari Turunen vihittiin Kuopion tuomiokirkossa helteisenä heinäkuun lauantaina. Hääkuvaajalle poseeraamisen jälkeen morsiuspari siirtyi juhlaseurue vanavedessään varsinaiselle juhlapaikalle. Juhlan kulku oli selvä jo etukäteen.

– Halusimme perinteiset mutta rennot juhlat ilman turhia muodollisuuksia tai seuraleikkejä. Hyvää ruokaa ja juomaa, ystäviä ja sukulaisia. Kun kävimme paikan päällä katsomassa Pian tilat, valinta oli selvä. Näimme heti, miten vieraat ja kaikki toiminta asettuisivat tilaan.

Perinteisyys näkyi myös ruokalistalla. Pääruokana nautittiin karjalanpaisti noutopöydästä runsaine salaatteineen ja muine lisukkeineen.

– Ammattilaisena Pia tiesi heti, millainen ruokailun pitäisi olla ja otti huomioon myös erityisruokavaliot. Ruoka sai pelkästään kehuja, ja Pia piti hyvän huolen ettei se loppunut kesken tiettyjen suuriruokaisten sukulaisisäntien yrityksistä huolimatta.

Hääjuhlan pääosassa oli laulu, tanssi ja soitto. Monikäyttöinen tila mahdollisti sen, että tilaa riitti niin reippaaseen juhlimiseen tanssilattialla kuin vapaaseen seurusteluun pöydissä.

– Juhlapaikka oli todella avara, vaikka väkeä ja liikettä oli paljon. Ruoka- ja juomapöydät, lava, valot ja kaikki sopivat näppärästi osaksi juhlatilaa. Tänne mahtuisi helposti kokonainen bändikin. Ja ilmastoitu tila oli miellyttävä lämpötilansakin puolesta, vaikka oli kesän kuumimpia hellepäiviä.

Niina ja Kari Turunen kuvailevat hääjuhlaansa täyden kympin illaksi

– Emme olisi voineet parempaa juhlapaikkaakeksiä. Sijainti on ensinnäkin loistava. Riehakaskaan juhliminen ei varmasti häiritse ketään. Kaikki hoitui niin kuin pitikin, sillä Pia on loistava emäntä, joka osaa ottaa huomioon kaikkien juhlijoiden tarpeet.

Pian Herkkuhetken suosittu lounas porskuttaa enstiseen malliin ja pitää miehen tiellä.

 

Asiakasta kuunnellen

Pia Tiilikainen kertoo, että juhlapalvelussa hänen periaatteensa on sama kuin lounasravintolassakin: tinkimättömyys sekä asiakaspalvelun että ruuan laadussa.

– Kehitän koko ajan jotain uutta. Samalla pidän kuitenkin huolen, että meiltä saa aina maistuvaa kotiruokaa moneen makuun. Siitä asiakkaamme voivat olla varmoja.

Lounaskahvila Pian Herkkuhetki

Telkkistentie 2
70460 Kuopio
puh. 040 931 9747
ma – pe 9-14, lounas 10 – 13.30
posti@pianherkkuhetki.fi
www.pianherkkuhetki.fi