Valikko Sulje

Kamppeet kiertoon Kalla Secondhandissa

Kalla Secondhandin yrittäjät Eeva Kivioja, Anni Laitinen ja Evi Rantala haluavat edistää kestävää kehitystä. Äitinsä sylissä kohdeasiakasryhmää edustava Silva Kivioja, 7 kk.

Kalla Secondhand on lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut kierrättämisen kivijalkaliike Kauppapaikka Hermannissa. Vaatteiden ja kenkien lisäksi Kallasta löytää äitiys- ja imetystarvikkeita, leluja ja rattaita – eli siis kaikkea mitä lapsiperheen arkeen kuuluu, kertovat yrittäjät Eeva Kivioja, Anni Laitinen ja Evi Rantala.

Kallasta voi vuokrata myyntipaikan ja tuoda itse hinnoittelemansa vaatteet myyntiin. Omaa aikaa ja vaivaa säästää varaamalla täyspalvelun.

– Hinnoittelemme ja laitamme tuotteet esille, hoidamme somenäkyvyyden, myynnin, pöydän tyhjennyksen ja tilityksen. Tarjoamme myös ostopalvelua pienemmälle määrälle siistikuntoisia tuotteita. Yhteismyyntialueellemme, ns. teemaseinälle, voi tuoda yksittäisiäkin sesongin tuotteita myyntiin pelkällä provisiolla.

Kirppispöytien lisäksi Kallasta löytyy uusia tuotteita esimerkiksi vaatteiden korjaamiseen ja vauvalahjoiksi sekä vuokratuotteina matkarattaita ja lapsenkantorinkkoja.

Kallaan voi tuoda myös sesonkiin sopivia täsmätuotteita, jotka nostetaan esille kauden tuotteita esittelevälle teemaseinalle. Kokonaista myyntipöytää ei silloin siis tarvitse varata.

Yrityksen kaksivuotisen taipaleen aikana asiakkaat ovat löytäneet Kallaan.

– Ajan henki on varmasti meidän puolellamme. Kierrätysasiat kiinnostavat yleisesti, mutta toisaalta myös taloudelliset näkökohdat painavat, kun tehdään hankintoja lapsille. Lapset kasvavat nopeasti, joten vaatteita ehtii käyttää vain vähän aikaa. Kannattavampaa ja kestävämpää on, jos vaatetta ei tarvitse hankkia uutena.

 

Kalla Secondhand

Kauppapaikka Hermanni
Leväsentie 2, 70700 Kuopio
ma 10 – 17, ti 10 – 19, ke-pe 10 – 17, la 10 – 15
Instagram: @kallasecondhand
Facebook: Kallasecondhand