Valikko Sulje

Kantoapu vailla vertaa

Muuttourakan aikana ei kadulla ehditä istuskella. Oskar Toivanen ja Marek Puurunen.

Useimmat inhoavat muuttamista, ainakin jos se pitää tehdä yksin. Ammattitaitoisen muuttofirman avulla kodin tai konttorin tavarat kuitenkin siirtyvät uuteen paikkaan ripeästi. Kantoapu Kuopio panostaa hyvään palveluun ja pitäviin aikatauluihin.

Sohva ja sänky ei mahdu hissiin, asunto on kerroksessa numero yksitoista. Ahtaassa porraskäytävässä sohva pitää mutkissa nostaa puoliksi pystyyn ja keinotella taas kerroksen verran eteenpäin. Suurimpien huonekalujen päästyä uuteen kotiin odottaa pihassa autolastillinen muuta tavaraa.
– Tämä tarina on ihan elävästä elämästä, mutta juuri siksi Kantoapu onkin perustettu. Firma perustettiin Joensuussa nelisen vuotta sitten ja viime marraskuussa aloitimme Kuopiossa. Hommia tehdään kahden miehen partiona, mutta tarpeen mukaan on mukana lisäväkeä. Pakettiauton lisäksi kuormat kulkevat nyt myös kuorma-autolla, yrittäjät Marek Puurunen ja Oskar Toivanen kertovat.
Vajaassa vuodessa ovat yksityisasiakkaiden lisäksi myös yritykset löytäneet Kuopion kantoavun ketterät palvelut. Yritysasiakkaita on esimerkiksi huonekalujen myynnin ja valmistuksen puolelta, tuotteita kuljetetaan ihan yksittäiskappaleista isompiin sarjoihin.

Myös asennuspalvelut kuuluvat Kantoavun palveluihin.

 

Jokainen muutto on erillainen

Kahta samanlaista muuttoa ei ole. Asunnot ja toimitilat ovat erikokoisia ja sanonta ”vähän tavaraa” saattaa tarkoittaa hyvinkin erilaisia asioita. Sujuva muutto suunnitellaan ja aikataulutetaan huolella ja hyvissä ajoin ennen muuttopäivää.
– Parhaiten muutto onnistuu, kun sen eri elementit huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa. Jo puhelimessa yleensä selviää paljon, mutta tarvittaessa käymme myös paikan päällä asiakkaan luona tekemässä muuttosuunnitelman. Jämäkät muuttolaatikot helpottavat muuttoa ja nekin löytyvät vuokralle meiltä. Muutossa tarvittavasta muuttoporukasta ja kalustosta meillä on varmasti kilpailukykyiset paketit.

 

Läheskään aina eivät muuttotavarat mahdu hissiin.

 

Ripeyttä, ei rikkomista

Marek ja Oskar ovat yrittäjyyden ohella myös insinööriopiskelijoita. Moneen ehtivät miehet ovat nuoresta iästään huolimatta ehtineet saada työkokemusta myös omalta toimialaltaan. Oskarilla on kolmen vuoden kokemus muuttofirman töistä ja Marekilla on yhdistelmäajoneuvon kuljettajana kahden vuoden kokemus.

– Olemme saaneet paljon positiivista palautetta ripeydestä, johon yhdistyy tarkkuus ja tunnollisuus. Vaikka töitä tehdään ripeästi ja tiukan aikataulun mukaan, on aina muistettava kohdella muuttotavaroita varoen. Kuljetus ja pakkaus tehdään huolella. Siksi liikunta ja salitreeni onkin vapaa-ajan harrasteemme, hyvässä kunnossa ei tarvitse kuormaa tehdä kovakouraisesti rymistelemällä. Ennen kaikkea on syytä muistaa, että olemme mitä suurimmassa määrin asiakaspalvelutehtävissä, Kantoapu Kuopion yrittäjät muistuttavat.

Kahden kaupungin muuttoammattilaiset, vasemmalta Jesse Turunen, Santeri Vehviläinen, Marek Puurunen ja Oskar Toivanen.

 

Kantoapu Kuopio

info@kantoapukuopio.fi
Marek Puurunen
puh. 044 238 8271
www.kantoapukuopio.fi