Valikko Sulje

Kattavat palvelut kuljetusyrittäjille

Volvo Truck Centerin laaja ja laadukas palveluvalikoima on tarjolla myös muille merkeille. Muitakaan logoja ei tontilla kavahdeta, huoltopäällikkö Harri Sinokki ja vastaava työnjohtaja Jyri Mutikainen lupaavat.

Volvo Truck Center on raskaan liikenteen ammattilaisille tuttu erikoisosaaja. Sen palvelut ovat todella monipuoliset ja saatavilla joustavasti laajojen aukioloaikojen ja riittävän henkilöstön ansiosta. Korjaukset ja huollot tehdään kylmälaitteista lämmitinlaitteisiin ja takalaitanostimista kattaviin perävaunuhuoltoihin.

Volvo Truck Center palvelee kuorma-autoilijoita Kuopiossa kahdessa eri toimipisteessä. Mestarinkadun toimipiste on autoilijoille perinteisesti tuttu kohde, mutta myös Kolmisopentien palvelutarjonta on erittäin laaja.

Kylmäkoneet kuntoon Kuopiossa

– Huoltopäällikkö Harri Sinokki kertoo palvelujen monipuolisuudesta Kolmisopessa.

– Nyt tulee kymmenen vuotta täyteen Volvo Truck Center -kyltin alla, palvelumme on päivitetty asiakasryhmämme tarpeiden mukaisiksi. Esimerkiksi kylmäkoneisiin liittyvä erikoisosaamisemme on nyt valtakunnan kärkitasoa. Kylmälaitekorjauksissa ja -huolloissa ei tarvitse ajella Kuopiota kauemmas, Sinokki kertoo.

Kylmälaitteiden korjaukset ja huollot tehdään Volvo Truck Centerillä ammattitaidolla. Volvo Truck Centerillä ovat Lumikon, Carrierin ja Thermo Kingin merkkiedustukset.

Aamuvarhaisesta iltamyöhään

Kylmäketjun katkeaminen tai suuren salaattikuorman jääminen pakkasen armoille maksaa monin verroin enemmän kuin laitehuolto. Usein korjausapua tarvitaan nopeasti, autossa on kuorma päällä ja kello käy.

– Joka vuorossa porukkaa on töissä riittävästi, hädän tullen apu löytyy. Kuudelta aletaan hommiin arkisin ja töitä tehdään iltakymmeneen, lauantaina aamukuudesta klo 14 asti, Sinokki lupaa.

Myös renkaat ja katsastuspalvelu

Kolmisopen Volvo Truck Centerillä tapahtuvat tietenkin myös kuorma-autojen huollot, korjaukset ja takuukorjaukset, kuten myös perävaunu-, takalaitanostin-, sekä kuormakorihuollot, -korjaukset sekä hitsaustyöt.

– Kolmisopessa on myös rengasmyynti ja -asennus. Renkaat myös korjataan ja paikataan. Kaluston katsastuskin onnistuu tarvittaessa samalla reissulla kuin huolto. Kuljetusalan ammattilainen löytää samalta tontilta kaiken tarvitsemansa, koko kaluston huollot voi keskittää Kolmisoppeen merkistä riippumatta, vastaava työnjohtaja Jyri Mutikainen muistuttaa.

 

Volvo Truck Center Kuopio – Kolmisoppi

Kolmisopentie 7 (Kiitoautojen terminaalialue)
70780 Kuopio
Huolto: 010 655 6770
Varaosat: 010 655 6720

Volvo Truck Center Kuopio – Mestarinkatu

Mestarinkatu 3, 70101 Kuopio
Huolto: 010 655 6730
Varaosat: 010 655 6720
Huolto- ja varaosat:
ma – pe 6 – 22, la 6 – 14
puh. 010 655 6700
www.volvotruckcenter.fi/kuopio