Valikko Sulje

Kauniisti kivestä

Kivipajan toimisto ja galleria löytyvät nyt Siunauskappelintieltä, läheltä Isoa hautausmaata. Galleriassa on helppo tutustua erilaisiin kivi- ja lyhtymalleihin.

 Kivipaja Sari Kämäräinen on toiminut jo 20 vuoden ajan. Merkkipaalua juhlitaan työn ja uusien toimitilojen merkeissä. Kivipajan toimisto, asiakaspalvelu ja kivigalleria löytyvät jatkossa entisestä Kukkatalosta, aivan Ison hautausmaan vierestä.
– Siunauskappelintiellä olemme lähellä hautausmaita, tänne on helppo tulla ja iso parkkipaikka käytössä. Vaihtuvassa myyntinäyttelyssä voi tutustua erilaisiin kivimalleihin, muotoihin ja pronssituotteisiin, Sari Kämäräinen kertoo.
Hän on iloinen siitä, että paikallisena, kuopiolaisena yrityksenä töitä on saatu tehdä jo kahden vuosikymmenen ajan. Yrityksen palveluihin kuuluvat hautakivien lisäkaiverrukset ja kultaukset sekä uusien hautakivien myynti.
– Mikäli hautakivi on täynnä, siihen on löydettävissä erilaisia ratkaisuja. Nimi voidaan lisätä kiveen esimerkiksi erillisellä pronssilaatalla tai kiven viereen voidaan lisätä siihen sopiva pilari tai kivilyhty. Tarvittaessa kivi voidaan myös hioa ja tehdä kaiverrukset kokonaan uudelleen.

Kivilyhty sopii maisemaan

Kivipaja Sari Kämäräisen kivilyhdyt herättävät ihastusta ja niitä postitetaan viikoittain ympäri Suomen. Lyhty sopii erinomaisesti hautamuistomerkin yhteyteen tai vaikka omalle pihamaalle koristeeksi.
– Lohkopintaiset, käsintehdyt lyhdyt ovat kauniita ja luonnonmukaisia. Ne ovat myös rautalyhtyjä pitkäikäisempiä. Lyhtyjä löytyy myyntinäyttelystämme valmiina, mutta valmistamme lyhdyn myös mittatilauksena. Esimerkiksi lyhdyn mallin ja lasimateriaalin värin ja kuvioinnin suhteen on monia mahdollisuuksia.

Kivipaja Sari Kämäräinen

Siunauskappelintie 2 (käynti takapihalta), 70110 Kuopio, puh. 050 575 0004
myynti@kivipajasarik.fi
www.kivipajasarik.fi