Valikko Sulje

Kauppahallin Ykkösherkku laajensi

Ykkösherkussa on nyt tarjolla muhkeita patonkeja ja raikkaita salaatteja isompaankin nälkään. Tervetuloa herkuttelemaan, Heidi Tiihonen kutsuu testaamaan laajentuneen Ykkösherkun palveluja.

Kuopion monipuolisin, Kauppahallin Ykkösherkun juusto- ja herkkuvalikoima on nyt entistäkin laajempi. Herkkusuiden suosikkimyymälä on uudistunut laajentumisen myötä.

Kauppahallissa aikaisemmin sijainneen Espanjan Herkut-myymälän entiset tilat ovat nyt osa Ykkösherkun palvelukokonaisuutta. Ykkösherkun tiski on pidentynyt ja sen takaa löytyy nyt monenlaista uutta maisteltavaa.

Juustotiskin uutuuksia ja suosikkeja sekä kahvin kanssa vaikkapa herkullista savulohihyydykekakkua, Elisa ja Heidi vinkkaavat.

Maukasta purtavaa aamusta iltaa

Toimitusjohtaja Markku Ylihärsilä kertoo Ykkösherkun laajentumiselle olleen tilausta jo jonkin aikaa. Lisätilojen vapautuminen myymälän vierestä avasi aivan uusia näkymiä.

Nyt on tarjolla koko päivän omista raaka-aineista valmistettuja ruokaisia salaatteja ja täytettyjä patonkeja, joista kaikista löytyvät niin kala-, juusto- kuin lihaversiotkin. Ne voi nauttia vaikkapa lounaan merkeissä joko paikan päällä tai ottaa mukaan.

– Lisäksi meiltä saa monenlaisia erikoiskahveja sekä pientä makeaa ja suolaista syötävää kahvin kaveriksi karjalanpiirakoista kylmäsavulohihyydykekakkuihin, sultsinoihin ja vatruskoihin. Anniskeluoikeuksien myötä Ykkösherkun tiski on varmasti suosittu paikka myös rentoon afterworkiin, Ylihärsilä kertoo.

Ykkösherkun patongeissa on aina niin kala-, juusto-, kuin lihavaihtoehtokin.

Ykkösherkun salaateissa on kokoa, makua ja vaihtoehtoja kuten patongeissakin.

Huikea juustotiski

Lisätilat ovat mahdollistaneet paitsi uudet palvelut, myös valikoimien laajentumisen. Ykkösherkun kattaus on nyt monipuolisempi kuin koskaan.

– Laajennus mahdollisti myös juustotiskin leventämisen. Nyt perusvalikoimassa on koko ajan toistasataa juustoa ja juhlapyhinä määrä nousee noin 150 juustoon. Suomen Juustoseuran myöntämä Juustoseura suosittelee -suosituskilpi pitää siis kutinsa entistäkin paremmin, Markku Ylihärsilä lisää.

Terva on Jukolan Juuston cheddarjuustojen uusi suosikkimaku, vinkkasi juustomestari Markku Lias Lähellä!-lähiruokatapahtumassa.

Kuukauden juusto – 20 %

Huhtikuun kuukauden juustona ovat Helsingin Meijeriliikkeen kermajuustot!

Ykkösherkku

Kuopion Kauppahalli
Kauppakatu 45, 70110 Kuopio
puh. 040 762 1928
aukio-oloajat 4.3.alkaen
ma – to 9 – 17, pe 9 – 18, la 9 – 16
kauppahalli@ykkosherkku.fi
www.ykkosherkku.fi