Valikko Sulje

Kauppahallin Ykkösherkku lähtee maakuntaan – ja kauemmaksikin

Ensimmäiset asiakkaat saapuivat ostoksille heti kun Ossi Lyytinen avasi myyntiauton tiskin. Ensimmäiset kaupat tehtiin Kuopion Perinnetuotteen Wanhanajan kylmäsavulohesta.

Kevään ja kesän uutuus on Ykkösherkun myyntiauto, jolla paikallisia ja kotimaisia laatutuotteita lähdetään viemään maakuntaan. Myyntiauton kiertue alkaa 18.4. Ensimmäiseksi auto käy läpi Kuopion lähikunnat. Säde laajenee niin, että juhannukseen mennessä on kierretty koko Itä-Suomi. Ainakin parina päivänä joka kuussa auto pyörii Kuopion ja Siilinjärven taajamassa.

Myyntiautossa on laaja valikoima tuotteita, joista suurin osa on kotimaisia ja vieläpä lähellä tuotettuja. Lippulaivatuotteita ovat Ykkösherkun juustot, salamit ja kinkut sekä Kuopion Perinnetuotteen kalajalosteet ja kalakukot.

Tämä Ykkösherkun myyntiauto vie Kuopion kauppahallin tarjonnan yhä useamman herkkusuun ulottuville.

Juustoja tulee muun muassa Peltolan juustolasta Suonenjoelta sekä Sastamalan Herkkujuustolasta. Savo-Karjalan Liha ja Makuliha tarjoavat leikkeleitä, makkaroita ja marinoituja tuoreita lihoja. Sinappeja, hilloja ja hyytelöitä on Heinäsaaren Tilalta ja Piian Herkulta. Ruoveden Herkun mausteet ja Rantalan Talakkuna ovat nekin vakiotuotteita. Eväsmiesten raakamakkarat ovat myös tulossa valikoimiin.

Ykkösherkun toimitusjohtaja Markku Ylihärsilä sanoo, että myyntiauton tarkoituksena on myös tukea ja tuoda esille alueen muita yrittäjiä ja tuottajia. Myynnissä on muun muassa paikallisten leipomoiden tuotteita.

Kauppahallia tutuksi kauempanakin

Ylihärsilän mukaan myyntiauton avulla muistutellaan, että myös paikan päällä kauppahallissa kannattaa tulla käymään.

– Esillä on vain pintaraapaisu kauppahallin valikoimasta, mikä toivon mukaan houkuttelee käymään kauppahallissa useamminkin kuin vain tammimarkkinoiden tai kesätorivierailun yhteydessä.

Myöhemmin tänä vuonna Ykkösherkku tarjoaa verkkokaupassaan mahdollisuuden tilata laajemman valikoiman tuotteita etukäteen ja noutaa ne myyntiautosta omalla paikkakunnalla.

Lue lisää Ykkösherkun valikoimasta ja tarkista myyntiauton aikataulut tästä.

Täältä tullaan, tervetuloa ostoksille, toivottaa Ossi Lyytinen.

 

Ykkösherkku

Kuopion KauppahalliKauppakatu 45, 70110 Kuopio
puh. 040 762 1928
ma – to 9.30 – 17, pe 9.30 – 18, la 9 – 16kauppahalli@ykkosherkku.fiwww.ykkosherkku.fi