Valikko Sulje

Kauppahallin Ykkösherkun kautta kesälaitumille

Ykkösherkun Helena ja Elisa esittelevät herkullisen laatuvalikoiman parhaita paloja Parmankinkusta Peltolan juustoihin ja Perinnetuotteen kalakukkoihin.

Kauppahallin Ykkösherkun tiskin notkuvasta tarjonnasta löytyy huippujuustoja, maukkaita lihoja ja makkaroita maakunnasta ja maailmalta sekä Suomen parhaiksi valittuja kalakukkoja. Helena Voutilainen ja Elisa Nurmi esittelevät laajaa valikoimaa, josta löytyvät viemiset kesämökille tai ihan vain makupalat omaan kesäpöytään.
– Lihajalostevalikoimassamme on leikkeleitä, kinkkuja ja salameja niin Italiasta, Espanjasta kuin Suomestakin. Laatujuustomme tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta kotimaasta ja maailmalta. Näitä herkkuja ei mökkireissun marketista löydäkään.

Palkittuja makuja

Monipuolinen valikoima mitä moninaisimpia makupaloja ja lisukkeita lähituottajilta ja maailmalta täydentävät liha- ja juustotiskin löydöt. Ykkösherkussa myytävät Kuopion Perinnetuotteen aidoilla, perinteisillä valmistusmenetelmillä tehdyt kalakukot ovat nekin laatutietoisten suosiossa. Perinnetuotteen leipurit nappasivat tammikuussa kaksoisvoiton kalakukonleivonnan SM-kisoissa.
– Palvelevan herkkukaupan laaja valikoima on nyt tarjolla myös Ykkösherkku.fi -verkkosivujen verkkokaupassa.

Kuopion Perinnetuote Oy

Tototie 4
70420 Kuopio
puh. 040 5454233
info@perinnetuote.fi
www.perinnetuote.fi

Ykkösherkku

Kauppahalli
70100 Kuopio
puh. 040 762 1928
ma – to 9.30 – 17
pe 9.30 – 18
la 9 – 16
info@ykkosherkku.fi
www.ykkosherkku.fi
Myös verkkokauppa