Valikko Sulje

Kauppakadun terasseilta Puijon huipulle

Erkka Isotalo, Anna Antinjuntti, Eeva Mertanen, Niina Huttunen ja Veera Heinonen toivottavat tervetulleiksi Isä Camillon patiolle.

Isä Camillo, Pannuhuone Gust. Ranin, Kahvila Kantti sekä Puijon Maja, Torniravintola ja Tornikahvila ovat valmiina palvelemaan kesäkauden asiakkaita läheltä ja kaukaa. Tänäkin kesänä nautitaan auringosta ja terassielämästä, lähiruoasta ja -juomasta niin Puijolla kuin Kuopion keskustassakin.

Useimpien ihannekesään kuuluu aurinkoa, lämpöä, hyvää seuraa ja tietenkin leppoisaa vapaa-aikaa viihtyisällä terassilla. Kuopiossa terassivalikoima on erittäin monipuolinen, mieleisensä löytää niin urbaani city-vieras kuin upeista maisemista nauttiva luontolomailijakin.

Kauppakadun terassisuora

Isä Camillon patio on kesäterassien aatelia keskellä kaupunkia, Snellmaninpuiston vieressä Kauppakadulla. Patiolla on rennon iltaelämän lisäksi tarjolla myös ala carte -annoksia klo 12 alkaen. Kodikas miljöö, maukas ruokalista, laaja juomavalikoima ja aitosavolainen ammattitaitoinen ja rento asiakaspalvelu takaavat viihtyisän vierailun pation lehmuksien alla.

Kauppakadun terassisuoralla heti Isä Camillon vieressä on Pannuhuone Gust.Raninin terassi. Kodikkaasti sisustetulla terassilla nautitaan hyvistä juomista hyvässä seurassa ja tänäkin kesänä terassi on yksi suosituimmista keikkapaikoista. Elävä musiikki, stand up ja DJ-ammattilaisten luoma live-tunnelma tunnetaan jo muuallakin Suomessa.

Pannuhuone Gust. Raninin terassilta näkee jo seuraavan kohteen, Kahvila Kantin. Idyllinen kahvila Kuopion museon ja kirjaston välissä Museokadulla tarjoaa lähiseudun raaka-aineisiin ja luomuun pohjautuvia herkkuja. ”Pariisilaisen kulinaristin savolaisessa mummolassa” voi nautiskella laatukahvista, maittavasta lounaasta ja muista herkuista myös terassilla.

Puijo on auki koko kesän

Puijolla kesä on todellista täyden palvelun aikaa. Niin Puijon Maja, Tornikahvila kuin Torniravintolakin ovat auki seitsemän päivää viikossa. Ravintolapäällikkö Sari Masanen kertoo, että Puijon Majan suosittu noutopöytä palvelee kesälläkin ja bistrolistalta löytyy herkkuja lohikeitosta burgereihin.

– Terassimmekin on itse asiassa Kuopion korkeatasoisin, kun korkeuseroja katsotaan. Kesätunnelmaa riittää, onhan meillä terassin vieressä jäätelökioskikin sekä ulkomyyntipiste, josta myydään juomia sekä voi tilata bistrolistan ruokia. Nyt Puijon huipulle on kiva hurauttaa vaikka tuolihissillä urheilualueelta, Sari vinkkaa.

 

Puijon Maja

Puijontie 135
70100 Kuopio
puh. 044 581 0455

Ryhmävaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet:
myynti@ravintolamestarit.net
044 581 0453

Torniravintola

Varaukset:
044 581 0455

Tornikahvila

puh. 044 581 0455
ravintolat@puijopeak.fi
www.puijopeak.fi/ravintolat

Ravintola Isä Camillo

Kauppakatu 25-27
puh. 017 581 0450
ravintola@isacamillo.net

Kahvila Kantti

Museokatu 1
www.kahvilakantti.fi

Katso päivitetyt aukioloajat www.ravintolamestarit.net
ja ravintoloiden omat facebook-sivut!