Valikko Sulje

Keho kunnossa kaiken ikää

Fysiomaker palvelee joustavasti ja rennolla asenteella, kertovat Miia Nyyssönen, Tuomas Nyyssönen ja Joona Kokkola.

Fysiomakerin hieronnan, fysioterapian ja osteopatian ammattilaiset palvelevat Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Juankoskella.

Leipälaji on hieronta, jota on tarjolla klassisesta hieronnasta ja urheiluhieronnasta erikoishierontoihin, kertoo valmentaja sekä hallinnosta ja asiakaspalvelusta vastaava Miia Nyyssönen.

– Meillä muun muassa työskentelee äitiyshierontaan erikoistunut fysioterapeutti. Häneltä saa tukea raskausajan harjoitteluun sekä turvalliseen liikunnan aloittamiseen synnytyksen jälkeen.

Vastaava fysioterapeutti Joona Kokkola nostaa esiin purentalihashieronnan. Hänen mukaansa purentaan liittyvät vaivat ovat nykyään yleisiä, mutta niistä ei aina olla täysin tietoisia. Purennan ongelmia voidaan hoitaa hieronnalla, jossa käydään läpi purentalihasten ohella kasvojen alueen lihaksia ohimoja myöten.

– Purentalihaskäsittely on hyvä lisä niska- ja hartiaseudun hierontahoitoon. Vaikutukset huomaa heti ja ne kestävät usein pitkään. Ennen uutta käsittelyä voi pärjätä useamman kuukaudenkin.

Yksilöllistä fysioterapiaa

Fysiomakerin fysioterapeuteilla on laaja-alaista osaamista erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamisessa. Fysioterapia toteutetaan paitsi omissa tiloissa myös asiakkaan ympäristöissä, kuten kuntosaleilla tai pelikentillä, Joona Kokkola kertoo.

– Toimintatapana on yhdestä kolmeen hoitokertaa ja ohjeistus tehokkaaseen kotihoitoon. Tuetaan ja ohjataan potilasta aktiiviseen elämäntapaan. Fysioterapialla pitää olla selkeät tavoitteet ja asiakkaalle selvää, mitä seuraavina kuukausina tehdään. Se on kustannustehokasta vaivojen torjumista.

Miia Nyyssönen esittelee Kipukaupan paljasjalkakenkiä. Niitä voi käydä sovittamassa Fysiomakerin toimipisteessä.

Keho kannattaa katsastaa

Fysiomaker palvelee kaiken ikäisiä asiakkaita koululaisista ikääntyneisiin. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä useiden kuopiolaisten urheiluseurojen kanssa, joka ulottuu myös junioriurheilijoihin.

– Autamme tunnistamaan ja ehkäisemään rasitusperäiset ongelmat ajoissa.

Sen lisäksi, että eläkeläiskortilla saa alennusta hieronnasta, ikäihmiset löytävät Fysiomakerin avulla hyviä ratkaisuja ja jatkuvuutta liikkumiseen. Käymään voi tulla vaikka vain kerran toimintakyvyn arviointiin.

– Kartoitetaan, mikä tilanne on ja mihin kannattaisi kiinnittää huomiota. Tällaisen käynnin voi hankkia myös omalle läheiselle, Miia Nyyssönen vinkkaa.

Kipu kuriin

Akuutteihin kiputiloihin saa apua osteopaatti Tuomas Nyyssöseltä. Hänen periaatteenaan on hoitaa vaiva kuin vaiva aina kerralla kuntoon. Kiireellisissä tapauksissa löytyy aina joustoa.

– Paljon tulee soittoja, että nyt meni selkä tai niska. Silloin akuuttiaika pyritään järjestämään samalle tai seuraavalle päivälle.

 

Fysiomaker Oy

Fysiomaker
Niiralankatu 17, 70600 Kuopio
puh. 040 773 7549
asiakaspalvelu@fysiomaker.fi
fysiomaker.fi