Valikko Sulje

Kengät, laukut ja varusteet kuntoon

Monipuolisen konekannan avulla yrittäjä Laura Eskelinen pystyy korjaamaan esimerkiksi kenkiä, hevos- ja koiravarusteita sekä kasseja ja laukkuja.

Tavaroiden eliniän jatkaminen korjauksin on kestävää kehitystä. Korjaus- ja Ompelupalvelu Fixtikki on keskittynyt juuri tällaiseen toimintaan.

Yrittäjä Laura Eskelinen on erikoistunut erityisesti ompelutöihin. Hän korjaa esimerkiksi nahkakenkiä ja tekee niihin erilaisia muutoksia. Asiakkaina on yksityisiä ja yrityksiä.

– Kenkiin voidaan tehdä erilaisia muutoksia tarpeen mukaan ja muun muassa uusia vetoketjuja ja vaihtaa kiinnitystarroja, Eskelinen esittelee.

Eskelinen tekee myös esimerkiksi mopojen ja moottoripyörien istuinten, venetyynyjen ja sohvien irtotyynyjen pienimuotoisia verhoilutöitä. Erityistyötä ovat myös mittatilauksena tehtävien pyörätuolien pehmusteet ja niiden korjaukset.

Työlistalla ovat lisäksi muun muassa kassien ja laukkujen ja niiden vetoketjujen korjaukset sekä nahkatakkikorjaukset.

– Meillä on hyvin monipuolinen konekanta, joten myös hevos- ja koiravarusteiden sekä harrastus- ja urheiluvälineiden korjaukset onnistuvat hyvin. Tarvittavia varaosia, kuten solkia ja niittejä sekä muita materiaaleja on myös laaja valikoima.

Erikoisosaamisen laajuutta kuvaa se, että Eskelinen korjaa myös jääkiekkovarusteita ja tekee tilauksesta varusteita keppihevosharrastajille.

Korjaus- ja Ompelu palvelu Fixtikki

Oppipojankuja 7, 70780 Kuopio
puh. 044 237 4053
avoinna sop.muk.
fixtikki@gmail.com
myös Facebook