Valikko Sulje

Kesälounasta ja pikkupurtavaa Remar Portista

Tervetuloa kesälounaalle, toivottavat Remar Portin päivittäisestä toiminnasta vastaavat Kalle Jälänne ja Terhi Dahl.

Ravintola Remar Portti tarjoaa kesälläkin maukasta lounasta ja kahvilapalveluita Kuopion matkakeskuksessa. Avaran ja kodikkaan ravintolan monipuolinen lounaspöytä sekä kuopiolaisten että myös matkailijoiden suosikki.

Remar Portti on todella suosittu lounasravintola, eikä kesäsesonki tee asiassa poikkeusta. Ravintolan kesälounaaseen kuuluu todella runsas salaattipöytä, keitto ja kolme lämmintä ruokavaihtoehtoa, joista yksi on aina kasvisvaihtoehto. Aterian kruunaa herkullinen jälkiruoka kahvin tai teen kera.

Salaattipöydässä riittää väriä ja tuoreutta.

– Kesällä lounas on yhtä monipuolinen kuin talvellakin. Kesällä raikkaus ja sesongin maut korostuvat. Salaattipöydässä riittää tuoreutta ja väriä, sillä raaka-aineet ovat nyt parhaimmillaan. Lounaspöydän vaihtoehdoistamme jokaiselle rakentuu mieluinen annos ja elokuun loppuun saakka XPress-kupongilla saa lounaan kahdelle 22 eurolla, yrittäjä Minna Kananen kertoo ja muistuttaa myös täyden palvelun juhlapalvelusta.

-Se tekee kesäjuhlista helpot ja sujuvat, sillä Juhlapalvelu Remarista voi tilata tarjoilut paikan päälle tai noutaa ne Remar Portista.

Vitriinistä nappaat näppärästi mukaan makeat ja suolaiset reissuun, mökille viemisiksi tai nautit paikan päällä.

 

Ravintola Remar Portti

Puutarhakatu 9
70300 Kuopio
ma – pe 9 – 16, la 10 – 15
Lounas: ma – la 10.30 – 14.30
puh. 041 313 2807
portti@remar.fi
www.remar.fi