Valikko Sulje

Kesän herkkuhetket Kummisedän terassilla

Tervetuloa herkuttelemaan Kuopion ykkösterassille, toivottavat vuoromestari Kari-Pekka Mustonen ja ravintolapäällikkö Laura Tikkanen.

Kesä-Kuopion varmoja vinkkejä on Ravintola Kummisetä ja sen upea, kaupungin parhaaksikin valittu terassi. Tänäkin kesänä terassi on niin kuopiolaisten kuin matkailijoidenkin suosittu kohtauspaikka, missä viihdytään hyvässä seurassa ja tietenkin tasokkaan keittiön annoksista ja kesäisistä juomista nauttien. Ravintolapäällikkö Laura Tikkanen kertoo kuluvan kesän tarjoavan suosittuja klassikkoannoksia mutta myös uusia makuja.
– Tämän kesän uutuus on Grillilauantai. Terassin grillijutut ovat joka kesä olleet todella suosittuja ja nyt grilli on kuumana lauantaisin kello 11.30 -14.30 aina heinäkuun loppuun asti. Grillilauantain antimia nautiskellaan tietenkin terassilla, missä viihtyy niin helteisenä aurinkopäivänä kuin kesäsateenkin sattuessa. Suuret katokset ja aurinkovarjomme tekevät terassista kivan kesäkeitaan, missä viihtyy pitempäänkin kaikilla keleillä. Palvelemme kesäaikaan tiistaista lauantaihin, tervetuloa Kummisetään!

Ravintola Kummisetä

Minna Canthin katu 44
70100 Kuopio
puh. 017 3699880
www.kummiseta.com