Valikko Sulje

Kesän makeinta muotia

Meillä asiakas on aina pääroolissa, Sanna (vas.), Ulla ja Riikka muistuttavat.

Aku & Adan muodin maailma sijaitsee Matkuksen Juustoportissa, 5-tien varrella. Oletpa tulossa Kuopiosta tai kauempaa, liikenneasemalle on helppo pyörähtää ostoksille ja pysäköinti käy kätevästi ilmaisella parkkipaikalla.

Myymälän valikoimista löytyy laadukkaita ja nuorekkaita merkkejä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Tänä kesänä muodissa hulmuavat mekot; helmat ja lahkeet ovat mukavan vilpoisat ja väljät. Myös maanläheiset sävyt ja materiaalit kuten pellava ovat suosiossa.
– Naisten merkeistä valikoimissamme ovat esimerkiksi Mos Mosh, Samsoe Samsoe, Second Female, Claire Woman ja YAYA. Muotitietoisille miehille ja lapsille taas on tarjolla Billebeinon ja Makian makeat vaatteet, Riikka ja Ulla Pitkänen kertovat.
Myymälästä löytyvät myös kengät, asusteet ja laukut, joten koko garderobin saa päivitettyä kerralla.

Shoppaile kaveriporukalla

Ostoksille pääsee myös aukioloaikojen ulkopuolella.
– Kerää kaveriporukka ja varaa Private Shopping -ilta. Osallistujamäärän suhteen ei ole alarajaa, joten ostoksille voi tulla pienemmälläkin porukalla, tai vaikka yksin.
Illan kulkuun kuuluvat tarjoilut kuohujuomineen, livemusiikkia, puhetta muodista ja henkilökohtaista pukeutumisopastusta sekä erikoisalennus ostoksista.
Lisäksi Aku & Adan verkkokaupasta osoitteessa www.akuada.fi löytyvät sesongin herkut. Tervetuloa ostoksille!

 

Tämän kesän muodissa hulmuavat mekot.

Aku & Ada
Juustoportti Kuopio
Naulakatu 2, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 16, su 12 – 16
puh. 040 060 9504
info@akuada.fi, www.akuada.fi