Valikko Sulje

Kesän maut talteen

Veikko Rahikainen (oik.) on Kelloniemessä tuttu asiakas. Helpommin ja nopeammin saa marjat mukaan täältä kuin metsästä. Tällä kertaa Timo Hoffrén lastasi mukaan tuoretta puolukkaa ja sekoituksen pakastemarjoja.

Marjat, sienet ja mehut pitävät pöpöt loitolla ja mielen virkeänä.
Kuopion Marja ja Vihannes palvelee asiakkaita laajentunein aukioloin. Kelloniemeen marjaostoksille pääsee maanantai-iltaisin klo 16 – 19.
– Ilta-aukiololla haluamme palvella asiakkaita entistä paremmin. Marjat on kätevä hakea töiden jälkeen kotimatkalla. Palvelemme myös entiseen tapaan perjantaisin klo 9 – 14, Timo Hoffrén kertoo.
Marjat toimitetaan tilauksesta myös suoraan kotiovelle kotiinkuljetuksena maanantai-iltaisin kello 16 – 19 ja torstaisin kello 9 – 13 välillä. Marjojen tilaaminen onnistuukin näppärästi, vaikka kotisohvalta käsin osoitteessa marjakauppa.fi.

Terveyttä täysmarjamehusta

Marjakaupan marjat ovat 100-prosenttisesti kotimaista lähimarjaa. Kesän maut ja tärkeät vitamiinit ja ravintoaineet säilyvät hyvin tallessa, koska marjat on pakastettu tuoreina erittäin nopeasti pakastetunnelissa.
Marjojen ja sienien lisäksi valikoimiin kuuluvat myös täysmarjamehut.
– Mehut ovat sokerittomia ja lisäaineettomia ja ne on puristettu omista marjoistamme. Makuja löytyy erilaisia ja valikoimiin voi tutustua niin Kelloniemessä kuin verkkokaupassakin, Hoffrén muistuttaa.

Kuopion Marja ja Vihannes Oy

Marjakauppa.fi
Suurahontie 5, 70460 Kuopio
Timo Hoffrén 050 337 3678
www.marjakauppa.fi