Valikko Sulje

Kesän muotia moneen menoon

Valmiina rannalle, töihin ja juhlaan! Piatta Miettinen näyttää, kuinka Piattacón monipuolisista valikoimista löytyy asut joka lähtöön. Mikä näistä asukokonaisuuksista sopii sinun kesätyyliisi?

Oletpa menossa töihin, juhliin, rannalle tai festareille, Piattacón monipuolisista ja yksilöllisistä valikoimista löydät upeat ja tyyliisi sopivat kesäiset asut.

Piattacón mekkotaivaasta löydät upeat mekot niin kesän juhliin kuin rentoon oleiluun.
– Vahvuutemme on yksilölliset tuotteet ja monipuolinen valikoima. Samanlaisia asuja ei tule joka kadunkulmassa vastaan. Kehitämme myös valikoimaa koko ajan ja esimerkiksi syksyyn meille on tulossa vaatteita, joita ei saa mistään muualta Suomesta, Piatta Miettinen kertoo.
Eipä ihme, että sana on kiirinyt myös Kuopion ulkopuolelle. Liikkeeseen tullaan ostoksille kauempaakin ja verkkokauppa luonnollisesti palvelee koko maassa.
– Sana on kiirinyt ympäri Suomea ja maan rajojen ulkopuolellekin. Postitamme säännöllisesti tilauksia Saksaan, Italiaan ja Etelä-Afrikkaankin, kuten tietysti myös kotimaahan. Kaikkiaan meillä on jo 6000 kanta-asiakasta.

Ammattilaisten joukko palvelemassa

Monipuolisten valikoimien lisäksi suosioon vaikuttaa ammattitaitoinen ja omistautunut asiakaspalvelu. Piatta itse on pitkän linjan muodin ammattilainen. Hän jakaa myös kiitosta henkilökunnalleen.
– Meillä on aivan upea, erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Harvoin löytyy yhtä paljon osaamista yhdestä myymälästä. Anu Janttonen ja Lila Juntunen ovat molemmat työskennelleet lähes koko työuransa tekstiilialalla. Uusin vahvistuksemme Jessika Hakala taas tuo porukkaan nuorta energiaa ja on sulautunut hyvin joukkoon. Asiakkaamme voi olla varma, että olipa työvuorossa kuka tahansa, hän saa meiltä omistautunutta ja osaavaa asiakaspalvelua.

Asu viime silausta myöten

Asujen lisäksi Piattacón valikoimista löytyvät myös laukut, kengät, korut, vyöt ja muut asusteet. Uuden asukokonaisuuden voi siis viimeistellä yksityiskohtia myöten kuntoon.
Hyvä tapa tulla päivittämään vaatekaapin sisältö ovat suositut kanta-asiakasillat, jotka alkavat taas pyöriä koronatauon jälkeen.
– Niitä moni asiakas onkin jo odottanut. Samaten järjestämme mielellämme pukeutumisiltoja esimerkiksi kaveri- tai työporukoille. Tervetuloa sovittamaan vaatteita omassa tutussa porukassa, ammattitaitoisen henkilökunnan opastamana!

Piattacó

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
puh. 044 700 4600
info@piattaco.fi
www.piattaco.fi