Valikko Sulje

Kesätyyli löytyy Piattacósta

Hellesäässäkin voi pukeutua tyylikkäästi. Piattacósta löydät parhaat vinkit kesän juhliin, vapaa-aikaan ja myös työpäiviin.

Kuopion kesän ihanimmat mekot, muut asut ja asusteet ovat tarjolla Piattacóssa. Muodin ja pukeutumisen asiantuntijat palvelevat ydinkeskustassa Kauppakadulla vain muutaman askeleen päässä kauppatorista.

Kesä innostaa pukeutumaan värikkäästi, tyylikkäästi ja persoonallisesti niin vapaa-aikana, lomalla kuin töissäkin. Muodista kiinnostuneet kuopiolaiset ja myös kaupungissa vierailevat matkailijat tietävät, missä valikoimat ovat takuuvarmasti monipuoliset ja palvelukokemus positiivinen kaikenlaisille asiakkaille.

Tervetuloa tutustumaan tämän kesän trendeihin Piattacóssa Kauppakadulla, yrittäjä Piatta Miettinen toivottaa.

Punainen on nyt in

Yrittäjä Piatta Miettisellä on alalta pitkä kokemus, mutta yhä edelleen häntä motivoi syvä innostus ja intohimo pukeutumiseen ja muotiin.

– Piattacósta löytää runsaasti muun muassa kansainvälisten muotimessujen tarjontaa, jota ei muualta Suomesta saa. Valikoima on todella monipuolinen niin Kauppakadun myymälässä kuin myös suositussa verkkokaupassamme. Ajankohtaisen muodin lisäksi meiltä löytyvät myös farkut, klassiset työvaatteet ja chinot, eli paljon muutakin kuin mekkoja. Laukut, korut, kengät, hatut ja aurinkolasit sekä huivit, niidenkin valikoima on todella laaja. Tyylikkääseen pukeutumiseen kuuluvat tietenkin myös jalkineet. Kun kokonaisuus ilmentää omaa persoonaa parhaiten, ollaan tyylin ja muodin ytimessä, Piatta kertoo ja vinkkaa tämän kesän muotivärin.

– Yksi tämän kesän trendikkäimmistä väreistä on kirkkaanpunainen. Enää se ei olekaan joulun väri vaan kesän. Kirkkaat sävyt ovat nyt in, vihreää ja sinistäkin näkee paljon.

Piattacósta löytyy kesätyyli myös hattujen, aurinkolasien ja sandaalien laajasta valikoimasta.

Asiantuntevaa palvelua

Valikoimansa lisäksi Piattacó tunnetaan myös henkilökunnan ammattitaidosta ja palveluasenteesta. Jokainen asiakas huomioidaan hänen yksilöllisten tarpeidensa kautta.

– Asiatunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille Piattacóssa kunnia-asia. Asiakas voi meillä kaikessa rauhassa tutustua valikoimiin ja vertailla eri vaihtoehtoja, mutta kun kysymyksiä materiaaleista tai vaikka eri värivaihtoehtojen saatavuudesta ilmenee, olemme valmiina auttamaan. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tietää kyllä vastauksen useimpiin kysymyksiin.

Asiakaslähtöisyys on aina muodissa ja siksi Piattacó siihen satsaakin. Sujuvasti toimiva verkkokauppa on sekin osa hyvää asiakaspalvelua.

– Monipuolisten valikoimien äärelle pääsee moderniin tyyliin vaikka mökkilaiturilta käsin silloin kun itselle sopii, Piatta linjaa.

Piattacó

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
puh. 044 700 4600
info@piattaco.fi
www.piattaco.fi