Valikko Sulje

Keski-Orvola palvelee monipuolisesti lakiasioissa

Vasemmalla luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, varatuomari Anne Karhu. Keskellä asianajaja Arttu Keski-Orvola ja oikealla asianajaja, varatuomari Emilia Vuolle.

Asianajotoimisto Keski-Orvola & Co. Oy tarjoaa ammattitaitoista asianajopalvelua eri tarpeisiin. Asianajajat ja koko toimiston henkilökunta ovat toimialansa kokeneita osaajia. Nyt tiimiä vahvistaa myös varatuomari Anne Karhu.

Asianajotoimisto Keski-Orvolan monipuolisissa palveluissa keskeisiä ovat perhe-, perintö- ja rikosoikeus, sopimus- ja yhtiöoikeus sekä asuntokauppoihin ja kiinteistöihin liittyvät oikeudelliset asiat. Vankka osaaminen on nyt vahvistunut entisestään. Varatuomari Anne Karhu aloitti toimiston palveluksessa syyskuussa.

– Olemme iloisia saadessamme erittäin kokeneen juristin mukaan joukkoomme. Annella on pitkä työkokemus ja vahva tuomaritausta. Juridiikka on siis hallussa. Lisähenkilöstöä olemme etsineet jo kauan ja nyt saimme haluamamme osaajan, asianajaja Arttu Keski-Orvola kertoo.

Kokemusta ja asiantuntemusta

Anne Karhu on ottanut uuden tehtävän vastaan mielenkiinnolla. Hän on tottunut haastaviinkin tapauksiin.

– Voimme ottaa töitä entistä monipuolisemmin, esimerkiksi melko yleisiä taloriitoja tulee varmasti nyt lisää hoidettavaksi. Niihin olen perehtynyt paljon jo käräjäoikeuden puolella.

Myös rikosoikeus ja perhe- ja perintöoikeus ovat painopisteitä. Olipa lainopillisen avun tarve millainen tahansa, Asianajotoimisto Keski-Orvola tarjoaa laadukasta palvelua niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin muillekin yhteisöille.

– Sekä yksittäiset toimeksiannot että pitkäaikaiset asiakassuhteet hoidetaan kukin yksilöllisesti. Yhteydenottoa ei kannata arkailla. Jokaisen asiakkaan tarpeet kartoitetaan ja jatkotoimet tehdään niiden mukaisesti, Karhu sanoo.

Ihmisläheistä palvelua

Keski-Orvola haluaa jatkossakin olla matalan kynnyksen asianajotoimisto, jonne on helppo poiketa tarvittaessa vaikka kauppareissulla. Joustavuus ja tavoitettavuus ovat yritykselle tärkeitä arvoja.

– Lisähenkilöstö ja palvelujen monipuolistuminen osaltaan vahvistavat palvelulupaustamme. Toimistolla on takanaan jo 38 toimintavuotta, joiden aikana selkeät perusasiat, eli ihmisläheisyys, luotettavuus ja asiantuntijuus ovat tulleet tutuiksi myös asiakkaillemme. Nyt meillä on entistä leveämmät hartiat pitää kiinni tästä kolmikannasta, asianajajat Emilia Vuolle ja Arttu Keski-Orvola linjaavat.

 

Asianajotoimisto Keski-Orvola & Co. Oy

Vuorikatu 44, 70100 Kuopio
ma–pe 8.30–16.00 ja sopimuksen mukaan
puh. 017 261 4444
toimisto@keski-orvola.fi
www.keski-orvola.fi