Valikko Sulje

Kiinnostavaa kestoviestintää

Ensimmäiset Savon XPress -brändin alla tehdyt julkaisut ilmestyivät pian 20 vuotta sitten. Sinä aikana olemme työskennelleet ja onnistuneet luomaan brändin, joka tunnetaan laadukkaana, informatiivisena ja myös mielenkiintoisena. Juttuja, joita jaksaa lukea, joiden parissa viihtyy ja jotka kertovat jotain mitä muut eivät kerro.

Vaikka virta vie yhä voimakkaammin kohti digiä, perinteisen printtilehden edut ja hyödyt eivät katoa minnekään. Savon XPress -lehti luottaa edelleen huolellisesti toimitettuihin juttuihin, joita visuaalisesti näyttävä taitto tukee. Lukijoille lehti on runsas ja monipuolinen paketti, joka kestää pidempään ja enemmän kuin vain yhden selailukerran. Pyrimme aina siihen, että lukijalle todella jää jotain käteen jokaisesta numerosta oli se sitten uutta tietoa ja tuoreita näkemyksiä, tai jotain konkreettista kuten etukuponkeja.

XPress-kupongit toimivat netissäkin. Verkko on meille muutenkin yhä tärkeämpi työkalu, sillä sen avulla juttuja voidaan julkaista tasaisemmin ja nopeammin. Se helpottaa myös meitä tekijöitä, kun jutut eivät ole aina sidotut pelkästään printtilehteen ja sen julkaisuaikatauluihin. Pohjoissavolainen yritys- ja tapahtumaelämä on nimittäin hyvin elinvoimainen ja kiinnostava myös sesonkihuippujen ulkopuolellakin!

Alueemme ihmiset ja palvelut, joita nostamme esiin, kehittyvät ja uudistuvat jatkuvasti. Se on sitä Savon elinvoimaa. Siksi meilläkin on aina jotain uutta kerrottavaa, uusia kasvoja esiteltävänä ja uusia trendejä esiin nostettavana. Puutetta jutunaiheista ei siis ole, mutta sivutilasta toisinaan. Siksi tämänkin numeron jutuista monet jatkuvat verkossa. Sinnepä siis vaan rohkeasti tutkimaan, mitä kaikkea kaupungissamme tapahtuu ja millaisia ihmisiä täällä vaikuttaa. Ensi keväänä nähdään taas uuden printtilehden merkeissä!

Kimaltavia kinoksia ja talven taikaa! Toivoo: XPress-tiimiläiset