Valikko Sulje

Kodikas miljöö matkakeskuksen vilskeessä

Remar Portin kahvilasta saa aina tuoreita ja lämpimiä leivonnaisia omasta keittiöstä, Minna Kananen lupaa.

Ravintola Remar Portti tarjoaa hyvän ruoan ystäville lounasta ja kahvilapalveluita Kuopion matkakeskuksessa. Lounaspöydän makujen monipuolisuus ja ravintolan olohuonemainen tunnelma kutsuvat luokseen kauempaakin kaupungilta.

Keskeltä Kuopion matkakeskuksen ihmisvilinää löytyvä Remar Portti houkuttelee maistuvan ruokansa, kutsuvan tunnelmansa ja loistavan sijaintinsa ansiosta. Ravintolan johtoajatuksena on tarjota rento ja mukava lounaskokemus sekä ruoaltaan että tunnelmaltaan, kertoo yrittäjä Minna Kananen.

– Haluamme luoda lounashetkelle mukavat puitteet. Lounas saa olla rauhoittumisen hetki keskellä työpäivän kiireitä. Monet tulevat olohuonemaisen tunnelman ja hyvän ruoan takia meille syömään, vaikka työpaikka olisi vähän kauempanakin.

Lounasta tarjoillaan arkisin ja lauantaisin. Tarjolla on runsas salaattipöytä ja kolme lämmintä ruokaa, joista yksi on aina kasvisvaihtoehto. Kahvilatuotteita ja lounasannoksia saa myös take awayna. Remar Portista löytyy myös kaksi kokoushuonetta, jotka ovat muunnettavissa yhdeksi isoksi tilaksi. Ravintolasali puolestaan taipuu helposti kaikenlaisten tilaisuuksien tarpeisiin.

– Tilamme soveltuvat käyttöön koko päiväksi tai lyhyemmäksi ajaksi, esimerkiksi aamiais- tai lounaspalaverin merkeissä. Ravintolasali on ilta aikaan käytettävissä videotykkeineen ja äänentoistojärjestelmineen.

Lounaalla on tarjolla runsas salaattipöytä ja useita lämpimiä ruokia.

 

Sesongin raaka-aineet maistuvat ruokalistalla

Remarin ravintolat tunnetaan hyvästä ruoastaan. Lounaan lähtökohtana on laadukas kotiruoka tuoreella näkemyksellä valmistettuna. Portin vetonaula on runsas salaattipöytä, jonka maut vaihtelevat päivittäin. Kananen sanoo, että ruokalista elää sesonkien mukaan tiettyjen suosikkien kuten hampurilaispäivän pysyessä säännöllisesti mukana.

– Lihapullat on toinen kestosuosikki, joka maistuu selkeästi kaikille. Lisäksi kalaruuat ovat aina suosittuja. Mietimme koko ajan, miten lounasta voisi kehittää ja mikä asiakkaille maistuisi. Remarin ravintoloiden ruokalista suunnitellaan kulloinkin käsillä olevan sesongin mukaisesti
kauden raaka-aineista ja mauista. Toimintatavan myötä keittiöhenkilökunta pääsee toteuttamaan omaa luovuuttaan.

– Meillä ei ole varsinaista reseptiikkaa, mikä vähän haastaa tutkimaan ja miettimään, millaista
tarjoamamme ruoka voisi olla. Saamamme suosio on osoitus keittiömme ammattitaidosta. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta on perustamme niin ravintoloissamme kuin juhlapalveluissammekin, Minna Kananen kiteyttää.

  

Ravintola Remar Portti

Puutarhakatu 9, 70300 Kuopio
ma – pe klo 8 – 16, la 10 – 15
Lounas: ma-pe 10.30 – 14.30, la 10.30 – 14
puh. 041 313 2807, 040 507 7114
Juhlapalveluremar@kolumbus.fi
www.remar.fi