Valikko Sulje

Koko perheen makumatka Pancho Villaan

Tervetuloa maistamaan uuden listan herkkuja, salivastaava Wilma Savolainen toivottaa.

Pancho Villan uusi menu on julkaistu toukokuun alussa. Monipuoliselta listalta löytyy uusia herkkuja ja vanhoja suosikkeja.

– Tunnetusti menumme valikoima on runsas ja laajalta listaltamme löytyy varmasti jotakin jokaiseen makuun. Annoksemme ovat runsaita ja maukkaita, joten nälkä siirtyy ja makujakin on tulisesta miedompaan, ravintolapäällikkö Tiia Rossi kertoo.

Maukkaita uutuuksia

Uudelta listalta Rossi suosittelee maistamaan vaikkapa Bocadilloa, jonka saa kasvis-, kana-, liha- tai vegetäytteellä. Jälkiruokalistan uutuuksia ovat puolestaan juustokakkujäädyke ja iki-ihana Brownie.

– Meille voi tulla myös pelkästään kahville tai teelle, Rossi muistuttaa.

Ja mikäpäs sen mukavampaa kesäpäivänä, kuin istahtaa terassille seuramaan ihmisvilinää ja torin tapahtumia – juoda kupponen kahvia ja syödä jotain makeaa tai nauttia virkistävistä raikkaista juomista, joita löytyy niin alkoholillisina kuin -holittomina.

Halloumisalaatti on eräs kesän suosikkiannoksista.

Perheystävällinen ravintola

Pancho Villassa on otettu myös lapset erityisen hyvin huomioon. Lapsille on oma laaja menu, jolta löytyy vähämausteisia vaihtoehtoja. Pikkuväki ei myöskään pitkästy, sillä heidän tarpeisiinsa on räätälöity leikkinurkka villeille viikareille ja muulle puuhaporukalle.

Panchossa palvellaan viikon jokaisena päivänä, myös sunnuntaisin. Jos on tulossa syömään tiettyyn aikaan tai isommalla porukalla, suositellaan pöytävarausta, jonka voi tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.

Pancho Villan listalta löytyvät maittavat annokset Meksikon malliin koko perheelle.

Pancho Villa

Puijonkatu 19B, 70110 Kuopio
ma – ti 11 – 20, ke – to 11 – 21, pe 11 – 23,
la 12 – 23, su 12 – 20
puh. 050 060 6078
www.panchovilla.fi