Valikko Sulje

Kokonaisvaltaista kalusteosaamista Siilinjärveltä

Täältä niitä kalusteita lähtee ympäri Suomea, omista tuotantotiloista Siilinjärven Yrittäjäntieltä. Hinta ja laatu kohtaavat, kun kokonaisuus on hallussa suunnittelusta valmistukseen ja toteutukseen, Sari Ollikainen kertoo.

Siilinjärveläinen Kaluste Ollikainen valmistaa ja asentaa kiinto- ja erikoiskalusteet yksityistalouksista yrityksiin. Lähes kaikki kalusteet valmistetaan Kaluste Ollikaisen omissa tiloissa Siilinjärvellä.

Kaluste Ollikainen on perustettu vuonna 2015, rakennus- ja kuljetusalalla toimivan Team Ollikaisen yrityspariksi. Aito paikallisuus on molempien toiminnan vankka kulmakivi. Suunnittelija Sari Ollikainen kertoo nykypäivän asiakkaan vaativan kalustesuunnittelulta ja -toimituksilta paljon.

– Tästä Siilinjärveltä kalusteita lähtee koko Suomeen Lapista pääkaupunkiseudulle. Toimimme samoilla markkinoilla kuin isommat kotimaiset toimijat ja kansainväliset suurketjut, siksi meidän on oltava jatkuvasti ajan tasalla ja seurattava alan trendejä aktiivisesti.

Paikallista laatutyötä

Kalusteiden ja asiakaspalvelun laatu ovat Kaluste Ollikaisen menestyksen avaimia tiukasti kilpaillulla toimialalla.

– Meiltä rungot tulevat valmiiksi koottuina, aikaa vievät kokoamisvaiheet on minimoitu. Käytämme laadukkaita kotimaisia ovia sekä panostamme laatuun mekanismeissa, saranoissa ja heloissa. Kodinkoneissa merkkejämme ovat esimerkiksi Gram ja Bora.

– Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset kokonaispaketit, sillä myös 3D-suunnittelu ja design kuuluvat palveluvalikoimaamme. Useinkin loppuhinta jää edullisemmaksi kuin suurilla ketjuilla. Paikallisena toimijana myös aikataulutus on joustavaa ja reagointi asiakkaan tarpeisiin on nopeaa, kalustusurakoissakin aika on rahaa. Vuosien varrella olemme investoineet laatutyöhön omissa tuotantotiloissa, emme niinkään showroomeihin tai edustiloihin, Sari Ollikainen lisää.

 

Kaluste Ollikainen

Yrittäjäntie 7, 71800 Siilinjärvi
puh. 040 674 6272
sari@kalusteollikainen.fi
www.kalusteollikainen.fi